RTL 4 houdt na Robert ook tv-senior Angela in huis

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 9:34

RTL 4 zet zijn oudere presentatoren niet schaamteloos aan de kant. Na Robert ten Brink (61) heeft nu ook Angela Groothuizen (58) contractverlenging gekregen. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt op Instagram. Hoewel de commerciële zender zich richt op mensen van 20 tot 49 jaar, houdt RTL 4 ook mensen in huis die veel ouder zijn dan de doelgroep die ze bedienen. Ten Brink is al jaren succesvol met All You Need Is Love en Groothuizen duikt al jaren op in tv-jury’s.

Momenteel gaat het net even iets minder goed met Groothuizen, want haar programma Spreekrecht is op dit moment de minst bekeken titel in de prime-time-programmering van RTL 4.

Toch houdt de zender vertrouwen in haar en daar is ze trots op. “Ik ben al sinds 2009 bij RTL. Ik scoor goed en ik denk dat ik iets eigens toevoeg aan de presentatorenstal“, zei ze recentelijk.

Ik ben heel blij dat ik The Voice of Holland en Holland’s Got Talent mocht doen, dat was heel leuk, en daarnaast doe ik heel serieuze programma’s, zoals Spreekrecht. Beter dan dit wordt het niet.

Groothuizen heeft met Erland Galjaard geproost op haar nieuwe contract:

Foto: RTL
11 Reacties op “RTL 4 houdt na Robert ook tv-senior Angela in huis”


 1. Annoniemus

  Twee oudjes binnenboord houden die eigenlijk al bij omroep MAX hadden moeten zitten , houd de doorstroming van ander talent tegen .

 2. PremH

  @annoniemus, ik kijk liever naar ervaren talent dan jong en hersenloos zoals de hele stal bij BNN en Boulevard en gehupte types als Anna Nooshin.

 3. robb

  Geef haar dan ook iets wat bij haar past .

 4. Alex

  Voor hoe lange periode is het contract?

 5. rts

  Ik kan die misthoorn niet aanhoren.

 6. Henk

  ze heefy getekend.voor 2 jaar. robbert voor 3 jaar

 7. Johan

  Prima besluit. Een gezonde mix tussen jong en oud werkt het beste op een zender. Nu Henny er nog bij met de surprise show.

 8. Hendrik Sehasulewanepatty

  Jaaaa, henny huismann graag terug en Jan van de Bos van de EO ook grraag terug ,die was heel goed en een rots in de branding voor EO. Jan van den Bos is een icoon en een idool voor heel nederland. Die moet nieuwszuur leiden en presenteren,go Jan Go!

 9. Frans

  is er geen plekje voor Corrie Konings?

 10. shrink

  Robert ten Brink? Die is toch al jaren door een sprekende robotpop met een automatische piloot vervangen?

 11. Sander

  Goede keuze. Angela is leuk en spreekt ook de jongere doelgroep aan omdat ze zo moederlijk is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.