RTL 4 blaast tv-hit Op Goed Geluk nieuw leven in

RTL 4 blaast de vrolijke datingshow Op Goed Geluk nieuw leven in. De titel is vanaf 13 januari te zien op de succesvolle zaterdagavond van de familiezender. Dat heeft een woordvoerster van het station vandaag bevestigd. Op Goed Geluk was van 1987 tot 1992 te zien bij de TROS en onder leiding van Carry Tefsen een groot succes. Wie de moderne versie van Op Goed Geluk gaat presenteren, wil RTL 4 op dit moment nog niet verklappen. “De presentator maken we later bekend“, aldus een zegsvrouw.

Het zou zomaar kunnen dat Op Goed Geluk net als toen weer hordes kijkers gaat trekken. Momenteel zendt RTL 4 op zaterdagavond de retrotainment-show Oh Wat Een Jaar met Linda de Mol uit en dat is een groot succes. Bovendien wordt de datingshow First Dates van concurrent NPO 3, waarin net als bij Op Goed Geluk gewone mensen centraal staan, de laatste weken bedolven onder de lovende kritieken.

Op Goed Geluk is een programma waarin alleenstaande mensen in de gelegenheid worden gesteld om uit drie kandidaten de ideale partner te kiezen. De keuze wordt bepaald door de antwoorden van de kandidaten, die voor degene die de vragen stelt niet te zien zijn: ze zitten namelijk achter een waaier. Het kersverse stel krijgt uiteindelijk een reis aangeboden, waarvan zij in een latere aflevering verslag doen.

RTL 4 is erg enthousiast over de terugkeer van deze tv-hit. Meer details over het programma maakt het station op een later moment bekend. De productie is in handen van EndemolShine Nederland.

Een aflevering van het oude Op Goed Geluk kunt u onderstaand bekijken:

Foto: TROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen