Regeerakkoord is af: welke talkshow strikt Rutte III?

Het regeerakkoord is af: VVD-leider Mark Rutte, CDA-leider Sybrand Buma, D66-leider Alexander Pechtold en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers zijn eruit. Hun fracties zijn vandaag het concept aan het lezen en morgen wordt het akkoord, met het motto ‘Vertrouwen in de toekomst’, gepresenteerd. De grote vraag in omroepland is nu: bij welke talkshow zitten ze straks aan tafel? Recentelijk gaf Humberto Tan al aan dat hij hen dolgraag zou willen ontvangen in RTL Late Night.

Mark Rutte en Diederik Samsom zaten vijf jaar geleden, op de dag dat zij hun regeerakkoord met het motto Bruggen Bouwen presenteerden, in de talkshow Pauw & Witteman. De hele uitzending van dat programma stond toen uiteraard in het teken van het regeerakkoord.

Nu is Pauw & Witteman niet meer op tv, maar opvolger Pauw uiteraard wel. Pauw wil de nieuwe coalitiegenoten morgen graag aan tafel hebben na de presentatie van hun regeerakkoord. Maar ook De Wereld Draait Door en RTL Late Night zien dat wel zitten.

Humberto Tan zei eind vorige maand: “Ik wil heel graag dat als er straks een regeerakkoord is, dat Rutte aan mijn tafel komt. Er zit een kans in dat het gebeurt.”

Morgen wordt duidelijk wie er aan welke tafel zit.

Foto: NOS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen