Quinty Trustfull: ‘Ruzie met Pernille? Zo’n onzin!’

Quinty Trustfull en Pernille La Lau haten elkaar niet. Hun kleedkamers liggen inderdaad ver uit elkaar, maar dat heeft een praktische reden. Dat heeft Trustfull gezegd op Radio 538. De Weekend heeft van een anonieme medewerker van Koffietijd te horen gekregen dat de presentatrices elkaar niet kunnen uitstaan en dat Trustfull veel liever met Loretta Schrijver presenteert, maar dat is volgens haar groteske onzin. “Ik heb het gehoord, ja. Ik heb er wel smakelijk om gelachen.”

Er klopt volgens Trustfull helemaal niets van dat er heibel is in de Koffietijd-villa. “Het is echt zo’n onzin. Iemand had het naar me opgestuurd via de app, maar het slaat echt helemaal nergens op. Dat Pernille haar kamer beneden is en die van ons boven: ja, dat klopt, maar dat komt omdat we niet drie van die kamers boven hebben. Dat is puur gewoon omdat die kamers daar al zeven jaar zo zijn. Dat is niet nieuw.”

Trustfull zou La Lau hekelen, omdat La Lau met haar journalistieke achtergrond alle vragen zou willen bedenken. Trustfull: “Dat Pernille alle vragen wil bepalen… Alsof we geen redactie hebben! Dan denk je echt: sorry?! We hebben erom gelachen.”

Dat Trustfull heel close is met Schrijver, vindt ze niet zo raar. “Loretta en ik zijn natuurlijk in het begin begonnen, zeven of acht jaar geleden. Wij hebben twee kamers boven.”

Er staat ook in dat ik eigenlijk nooit met Pernille wil presenteren of we niet met elkaar willen presenteren, maar ik presenteer meer met Pernille dan met Loretta. Dus ook dat klopt niet. Het is allemaal een beetje gekkig.”

Verder had Trustfull ook nog een update in de zaak over haar gestolen fiets: die is nog niet gevonden. Ze kan nog steeds niet geloven dat hij weg is. “Ik zei tegen mijn man: ‘Waar heb je die fiets neergezet?’ Hij zei: ‘Voor de deur.’ We hebben een rek voor de deur waar alle fietsen in staan. Een fietsenrek, ja. En toen zag ik ineens alleen een band met een slot erdoorheen.”

Het is niet bekend of de vermeende ruzie in de Koffietijd-villa en de fietsdiefstal iets met elkaar te maken hebben.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen