Patty Brard wilde eigenlijk niet in Chantal Blijft Slapen

Geplaatst op Thu 19 Oct 2017 om 8:45

Patty Brard wilde de uitnodiging van het RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen in eerste instantie naast zich neerleggen. Toch bleef Chantal Janzen recentelijk bij haar slapen op Ibiza. Dat vertelt de presentatrice in haar column in de Weekend. Brard wilde haar huis op Ibiza liever voor zichzelf houden. “Neeheeee, ik wil geen cameraploegen over de vloer in Ibiza!“, begint ze haar column. “Ik heb het druk zat, reis heen en weer tussen leuk werk in Nederland en rust op de berg hier.

Voor een nieuw RTL 5-programma met Dave Roelvink maakte ze recentelijk een uitzondering. “Omdat RTL 5 er voor mij was toen ik een stop bij SBS had en ik daar alle vrijheid krijg om een programma te màken, in plaats van: ’Kun je even van daar naar daar lopen en even dat en dat zeggen?’”

Het programma met Roelvink die in de spiritualiteit gaat op Ibiza is volgens Brard ‘enig’ geworden. Maar toen daarna een verzoek van Chantal Blijft Slapen kwam, zag ze dat eigenlijk niet zitten.

Brard houdt niet van cameraploegen over de vloer. “Want hoe lief ze ook zijn, je kan ze moeilijk zonder koffie, thee en limonade laten zitten.”

Ze heeft zich laten overhalen door vrienden uit het vak en vriendinnen die Chantal’s programma altijd kijken.”En daar was Chantalleke twee weken geleden en wat heb ik daar géén spijt van gehad. Integendeel.”

De tv-diva dacht altijd dat Janzen een ‘koele kikker’ was. “Maar ik heb er een nieuwe showbizzvriendin bij.”

Alles over Brards ervaringen kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS/Elvin
7 Reacties op “Patty Brard wilde eigenlijk niet in Chantal Blijft Slapen”


 1. Bart Ender

  Alles voor wat aandacht?

 2. Marly van der Velden Lover

  Ik wil juist wel in Chantal blijven slapen.

 3. Jose

  Roelvink die in de spiritualiteit gaat ??? Wat een ellende…

 4. Otto Groeneveld

  Dan zeg je nee roepie. Hou oud ben je?.. Chantal zou bij mij wel een nachten mogen slapen en dan wel met alles erop en eraan.

 5. Richard Groenenheuvel

  Patty Brard de nieuwe Hennie Huisman

 6. Marga Schijt

  Patty Brard, zooo 1978!

 7. Yoep

  Fluit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.