Ook oud-Arie-show Uit De Kast weer terug op de buis

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 11:00

Naast 40 Dagen Zonder Seks keert ook een ander programma dat voorheen door Arie Boomsma gepresenteerd werd terug op de buis: Uit De Kast. De nieuwe presentator is Klaas van Kruistum. Dat heeft hij bekendgemaakt op Instagram. Van Kruistum is momenteel hard op zoek naar kandidaten. “Uit De Kast komt terug. Zit jij nog in de kast en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij je coming out? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen“, laat hij weten in een kandidatenoproep.

Uit De Kast is een programma waarin homoseksuele jongeren uit de kast komen. Boomsma heeft het programma vier seizoenen lang gepresenteerd. In 2014 was de laatste aflevering te zien. Tegenwoordig maakt hij tv in de luwte bij Net5.

Nu neemt Van Kruistum het stokje over bij het KRO-NCRV-programma. De andere Boomsma-show 40 Dagen Zonder Seks is van de EO en keert volgende week terug op de buis met Johan Eikelboom als presentator en Fajah Lourens als coach.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer Uit De Kast weer op tv komt.

Foto: KRO-NCRV
2 Reacties op “Ook oud-Arie-show Uit De Kast weer terug op de buis”


  1. Graaf Volkert

    Ik wil me opgeven voor In de kast.
    En daar wil ik dan graag in met Fajah Lourens.

  2. Schommelstoelwaanzin

    “Mam, pap, ik val op jongens”

    “Dat wisten we allang”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.