Ook Jeroen zelf rekende niet op vervolg weddenshow

Geplaatst op Fri 13 Oct 2017 om 16:00

Jaar na jaar zet Wedden Dat Ik Het Kan cijfers neer om van te huilen, maar toch denkt SBS 6 nog steeds dat de kijker het gedateerde programma van Jeroen van der Boom leuk vindt. En daar kijkt de presentator zelf ook wel een beetje van op. Sterker nog: hij had niet verwacht dat er na vorig jaar een vervolg zou komen. Maar die kwam er en die stelt wederom zwaar teleur op de zaterdagavond. Toch sluit Van der Boom een vervolg niet uit. “Je weet het niet. Vorig seizoen dacht ik ook dat het zou stoppen.

Van der Boom lijkt zijn cijfers een beetje te vergoelijken. “Het staat ook wel moeilijk geprogrammeerd, tegenover het Journaal en Dance, dance, dance . Veertig of vijftig procent van de kijkers is dan al verdeeld. Dat is geen excuus, maar het publiek is ook veel meer verwend geraakt.”

De kijker kijkt niet meer zo op val al die gedateerde weddenschappen op SBS 6. “We kunnen nu wel iemand acht rauwe eieren achter elkaar laten eten, maar op YouTube vind je zo nog iemand anders die er de hele kip nog achteraan propt.

Zijn IKEA-show De Designdroom deed het onlangs redelijk op de SBS 6-woensdag. “Designdroom, ja dat is goed gelukt op de woensdag. Ik blijf daar wel weg bij het inrichten en was echt de presentator, maar het was een leuke zijsprong waar ze bij de zender blij mee waren. Dat krijgt ook wel een vervolg.

Foto: SBS/Nick van Ormondt
12 Reacties op “Ook Jeroen zelf rekende niet op vervolg weddenshow”


 1. Enzo Voort

  Het is dan ook heel slechte namaak van Wedden Dat waar de AVRO jaren geleden wel mee scoorde.

 2. Mark

  Volgens mij kost dit programma SBS 6 geen drol. Af en toe lukt een weddenschap (= 1000 euro). De CN’ers die een publieksvak vertegenwoordigen vangen mss hooguit 2000 euro en dat is Croky ook nog eens de sponsor.

  Doet het toch aardig op de zaterdag. Gewoon je verlies nemen. En 350.000 – 400.000 mensen genieten ervan. Beter dan hele avond home video’s of 2 uur De 25…

 3. Ano

  Van de Boom moet erns wat afleveringen terugkijken en zich daarna afvragen of hij wel zo’n show kan presenteren. Want waar de kijkers op afhaken is waarachijnlijk zijn irtitante manier van aanwezig zijn.

 4. Ano

  Verder is het huidige concept flinterdun met alleen maar weddenschappen achter elkaar er doorheen jagen.

 5. Laurens I

  De Designdroom was een zeer leuk geslaagd programma met ”bijzondere” woonproblemen van de gewone Nederlander.

 6. T.

  Wedden Dat Ik Het Kan is in ieder geval een stuk vermakelijker dan het zoveelste dansprogramma Dance Dance Dance en dat laatstgenoemde programma scoort dan een miljoenenpubliek. Schiet mij maar lek.

 7. Bears' den

  Grootste zelfingenomen overschatte lamlul van de hedendaagse tv!

 8. Bears' den

  Grootste zelfingenomen overschatte laml*l van de hedendaagse nationale tv!

 9. wauter

  Ik vind het wel meevallen met dat programma, kijkt wel lekker weg. Die dansprogramma’s op rtl en dat gezeik over het brein en die vreselijke sofie op nederland 1 doen mij wegjagen naar sbs6.

 10. Cor

  Alles waar die vreselijke Jeroen van der Boom aan meewerkt is niks. De man is nep, maakt daar naast vreselijke niveauloze troep waarvan hij zegt dat t muziek is… Het enige dat deze kerel goed kan is stemmetjes nadoen … Laat hem dat alleen nog doen en ons verder niet meer lastig vallen met de rest van z’n spuitpoep en gebalk …DUIDELIJK!!!

 11. SBSLover

  Ah Jeroen is echt een mensen mens. Warm, betrokken en liefdevol. Dat hebben hij en Winston gemeen. Het zijn jongens die echt geven om de kijker. Jeroen is ook heel goede muzikant en zijn poppen zijn ook hilarisch.

 12. Peter

  Nou als dat verotte Talpa “John wil ” cultuurtje bij SBS binnenkomt zijn daar mooi klaar mee. Wegwezen met dat waardeloze wit voetje halen bij ome john cultuurtje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.