Ook Jeroen zelf rekende niet op vervolg weddenshow

Jaar na jaar zet Wedden Dat Ik Het Kan cijfers neer om van te huilen, maar toch denkt SBS 6 nog steeds dat de kijker het gedateerde programma van Jeroen van der Boom leuk vindt. En daar kijkt de presentator zelf ook wel een beetje van op. Sterker nog: hij had niet verwacht dat er na vorig jaar een vervolg zou komen. Maar die kwam er en die stelt wederom zwaar teleur op de zaterdagavond. Toch sluit Van der Boom een vervolg niet uit. “Je weet het niet. Vorig seizoen dacht ik ook dat het zou stoppen.

Van der Boom lijkt zijn cijfers een beetje te vergoelijken. “Het staat ook wel moeilijk geprogrammeerd, tegenover het Journaal en Dance, dance, dance . Veertig of vijftig procent van de kijkers is dan al verdeeld. Dat is geen excuus, maar het publiek is ook veel meer verwend geraakt.”

De kijker kijkt niet meer zo op val al die gedateerde weddenschappen op SBS 6. “We kunnen nu wel iemand acht rauwe eieren achter elkaar laten eten, maar op YouTube vind je zo nog iemand anders die er de hele kip nog achteraan propt.

Zijn IKEA-show De Designdroom deed het onlangs redelijk op de SBS 6-woensdag. “Designdroom, ja dat is goed gelukt op de woensdag. Ik blijf daar wel weg bij het inrichten en was echt de presentator, maar het was een leuke zijsprong waar ze bij de zender blij mee waren. Dat krijgt ook wel een vervolg.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen