Ook André van Duin en Gloria Estefan in College Tour

Niet alleen wielrenner Tom Dumoulin, natuurfotograaf Frans Lanting en activiste Naomi Klein, maar ook topkok Yotam Ottolenghi, zangeres Gloria Estefan en komiek André van Duin doen mee aan het najaarsseizoen van College Tour. Dat heeft de NTR vandaag laten weten. De deelname van wereldster Estefan is niet heel verrassend: op 29 oktober gaat haar musical On Your Feet in première in het Beatrixtheater in Utrecht. Daar laat ze zich drie dagen eerder interviewen.

De uitzending van het Estefan-interview is op vrijdag 8 december op NPO 2, als de musical in volle gang is en kerst nog moet komen. Haar tv-optreden zal de kaartverkoop stimuleren.

Estefan komt niet alleen vertellen over haar carrière en haar muziek. Ze woont in Miami en wordt daar als heldin gezien onder de Cubaanse inwoners. Haar grootste droom is om nog eens op te treden in een vrij Cuba.

Het volledige uitzendschema ziet er als volgt uit:

  • Frans Lantinga: vrijdag 10 november
  • Naomi Klein: vrijdag 17 november
  • Yotam Ottolenghi: vrijdag 24 november
  • Tom Dumoulin: vrijdag 1 december
  • Gloria Estefan: vrijdag 8 december
  • André van Duin: vrijdag 22 december

College Tour is een programma waarin studenten een professional interviewen onder leiding van presentator Twan Huys. Het programma begon ooit op NPO 3, maar is tegenwoordig een programma van NPO 2.

Foto: The Heart Truth, Wikimedia, Public domain

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen