‘Ook Airen Mylene mogelijk weg bij Shownieuws’

Na Patty Brard en Kees Tol is Airen Mylene mogelijk de volgende die moet vertrekken bij het SBS 6-programma Shownieuws. Dat meldt weekblad Weekend op basis van insiders. De vernieuwingsdrang bij Shownieuws houdt volgens het showblad aan en Mylene zal daar mogelijk de dupe van zijn. “Voor Airen breken er spannende tijden aan. Naast haar nieuwe leven met Taeke en een eerste zwangerschap is het ook ngo eens uiterst onzeker of zij bij Shownieuws mag blijven.”

Het showblad vervolgt: “Volgens insiders staat alles daar momenteel op losse schroeven en is niemand zeker van een baan.”

Weekend onthulde al eerder het plotselinge ontslag van Kees Tol, die het veld moest ruimen voor Wietze de Jager. Ook nieuw aan de desk zijn Mark Labrand en Kim Kötter.

Of er dan een plekje overblijft aan de toch al drukke desk van Shownieuws os voor Airen daarom nog even onzeker.”

Wel heeft Mylene nog haar programma Hart in Aktie. Hoe ziet ze haar carrière zelf? In Story zegt ze: “In het begin was ik ontzettend moe. Inmiddels gaat het een stuk beter met me. Ik heb weer energie en voel me goed. Dat moet ook wel, want ik heb vier programma’s: VT Wonen zelf aan de slag, Huizenjacht, Shownieuws en Beestengeluk.”

SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen