NU.nl vond Mattie’s interview bij Tan ‘vaag verhaal’

Het interview dat Mattie Valk gaf deze week gaf aan Humberto Tan bij RTL Late Night was een vaag verhaal. Dat vindt ’s lands grootste nieuwssite NU.nl, laat ze weten in het roddeloverzicht. Mattie gaf vorig weekend in het AD éindelijk een interview over zijn radioruzie met Wietze de Jager, maar ging niet tot in detail in op zijn beschuldigingen. Deze week volgde een tv-interview in RTL Late Night, maar Humberto Tan maakte zijn imago waar: het werd een volstrekt kritiekloos vraaggesprek.

Wederom bleef Mattie hangen in algemeenheden en dat is ook NU.nl opgevallen. “Deze week zat Mattie Valk bij RTL Late Night en leken we eindelijk antwoorden te krijgen op al onze brandende vragen. Wat is er nou gebeurd?

Dat is echter nog steeds niet duidelijk. “Maandagavond leek Mattie zich er ook makkelijk van af te maken: hij bleef vaag over wat er nu precies was gebeurd met zijn nieuwe aartsrivaal.”

Mattie wil de zaak niet reconstrueren. “Hoewel het jammer was dat we daar geen duidelijke antwoorden kregen, maakte Mattie wel dat we nu eindelijk weten hoe het zit met Humberto Tan en zijn partner Ineke.”

Tan heeft net als Mattie een flinke deuk in zijn imago opgelopen en dat raakvlak kwam ter sprake. Daarbij vertelde Tan openhartig dat hij nog steeds samen is met zijn vrouw.

NU.nl: “Een vaag verhaal, maar op het andere eindelijk duidelijkheid: daar kunnen we mee leven.”

Lees ook: Mattie Valk wil radioruzie niet reconstrueren (10 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen