NU.nl test Voice-coaches: ‘Wie zijn de oud-winnaars?’

Geplaatst op Tue 17 Oct 2017 om 10:39

NU.nl heeft de coaches van The Voice of Holland in setjes van twee getest op hun kennis over de oud-winnaars van het programma. Zowel Anouk en Ali B als Sanne Hans en Waylon kwamen tot zes oud-winnaars: ze vergaten allebei die van 2013. Dat is te zien op de nieuwssite. Ali B had niets aan Anouk, want zij kwam niet verder dan ‘die huilebalk’. “Die jongen die alleen maar ging huilen de hele tijd. Hij woonde op een zolder en ging om alles huilen. Ja, Sjors! O, heeft hij niet gewonnen?

Verder kwam Ali B nog best ver, al noemde hij oud-winnares Leona Philippo wel ‘Philip, Leona Philip’. “Die ken je toch wel?“, zei hij tegen Anouk. Zij: “Ja, maar ik kijk niet altijd.”

Waylon en Sanne Hans noemden Ben SaundersLeona PhilippoIris KroesOG3NEMaan en Pleun, maar kwamen niet verder. Waylon: “Dan missen we er één. Een chick met een gitaar, honderd procent. Dat weet ik omdat ik daar mensen van de productie een gitaar na zie doen. Maar ik weet het echt niet.”

Dan verklapt NU.nl het maar: Julia Zahra. “Ohhhh Julia! Hoe konden we die vergeten?”

De NU.nl-video kunt u hier bekijken. The Voice of Holland kunt u vanaf vrijdag weer zien op RTL 4.

Foto: NU.nl
8 Reacties op “NU.nl test Voice-coaches: ‘Wie zijn de oud-winnaars?’”


 1. Roos

  Die Sjors was ook wel echt een stumper., wat een sneu figuur was dat

 2. Marly van der Velden Lover

  De enige die nog een beetje talent en inhoud heeft is Maan! zij is echt goed, maar vooral is ze erg lekker met haar zwoele ogen en haar sensuele dans

 3. Schommelstoelwaanzin

  Wel sneu voor Julia, dat juist zij als enige vergeten wordt in het rijtje. Ik vond haar de beste winnares tot nu toe, maar kennelijk heeft zij op de juryleden geen onuitwisbare indruk achtergelaten…

 4. Graaf Volkert

  Het bleken allemaal geen winnaars. Allemaal grote flops gebleken.
  Toppers in het schnabbelcircuit, meer niet.

 5. Graaf Volkert

  Marly…

  Maan is evengoed een prutser. Na deze reeks van The Voice hoor je er niks meer van, want dan wordt ze vervangen door de winnaar van deze editie. Zo werkt dat bij deze shows. Je bent zo inwisselbaar.

 6. Momo

  Wie is die bejaarde vrouw rechts op de foto?

 7. toxilogic

  @ Momo tja na een nachtje stevig doorhalen ziet Anouk er niet meer zo fris uit.

  Zag afgelopen week een Duits Voice succes bij 3nach9 (geweldige talkshow) die gozer had eerst jarenlang aan de weg getimmerd voordat de Voice hem succes bracht en hij was dan ook goed voorbereid en is nu een gerenommeerd artiest. En dat is het geheim, je hebt eerst inhoud nodig voordat je een kunstje doet bij de Voice.

 8. Noëlla

  Graaf Volkert Dat betwijfel ik. De winaar na Maan volgens mij heet ze Pleun heeft Maan ook niet in vergetelheid gebracht. Wat Maan slim doet is meedoen aan zoveel mogelijk populaire tv shows en overal aanwezig zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.