Nieuwe vriendin Gijp zit Voetbal Inside niet in de weg

René van der Gijp vult de pagina Privé vandaag met vrolijk nieuws: hij heeft een nieuwe vriendin. De 56-jarige RTL 7-ster presenteert zijn nieuwe vlam Minouche (41) vandaag aan krantenlezend Nederland. Dat is te zien in De Telegraaf. Van der Gijp heeft met Minouche een zelfde soort constructie als met zijn vorige vriendin: een LAT-relatie, waarbij ze elkaar op een aantal momenten in de week treffen. “Natuurlijk heb ik gewoon mijn werk, dat wil ik goed doen en dat kost tijd.”

Voor de kijkers van Voetbal Inside betekent dat goed nieuws: Van der Gijp blijft zich voor de volle honderd procent inzetten voor de talkshow. “Niet omdat ik het altijd zo serieus neem wat ik doe, maar wel omdat er zoveel mensen naar kijken. Hierdoor heb ik een verantwoordelijkheidsgevoel, dat je de kijker iets moet geven.

Een vrouw wil ook helemaal niet de hele dag om een man heen hangen die alleen maar voetbal kijkt, denkt hij. “Ik denk als we elkaar meer dagen in de week zien, dat ze gek van mij wordt.

Als hij Minouche ziet, dan heeft Van der Gijp even voetbalvrij. “Minouche heeft er namelijk helemaal niets mee. Dat is ook wel weer geestig, hè. Gelukkig ben ik van alle markten thuis en kan ik over alles meepraten. Daarbij heeft Minouche ook haar eigen leven.”

Het Telegraaf-interview met Van der Gijp en de foto’s van zijn nieuwe vlam kunt u zien op de Telegraaf-site of via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen