Na Wietze bij Shownieuws, nu Mattie terug bij BLVD

Geplaatst op Sat 21 Oct 2017 om 9:32

Mattie Valk keert na een lange afwezigheid terug als deskundige in RTL Boulevard. Niet Radio 538-dj Frank Dane, maar de Qmusic-dj staat dit weekend op de plek van Luuk Ikink. Dat heeft de showrubriek bekendgemaakt. Valks terugkeer volgt kort op de vaste aanstelling van zijn ex-mattie Wietze de Jager bij SBS Shownieuws. Weekblad Party meldde onlangs dat het Valk een doorn in het oog zou zijn dat De Jager bij Talpa een multimediaal contract kreeg, met naast radio ook tv.

Weekblad Party meldde: “Het moet Mattie enorm steken dat juist Wietze een televisiecontract heeft gekregen bij SBS 6. Mattie wil dolgraag op televisie en baalde als een stekker toen zijn contract bij RTL Boulevard niet verlengd werd. Dat Wietze nu wél aan de slag kan bij Shownieuws moet voor hem als een dolksteek voelen.”

Nu keert Valk alsnog terug op de buis. Het is opvallend dat hij terugkeert als showdeskundige, omdat hij in die rol moet praten over het wel en wee van de sterren, terwijl hij over zijn radioruzie met Wietze de Jager niet bepaald openhartig was.

Valk weigert al sinds de lente om in te gaan op alle beschuldigingen van De Jager aan zijn adres. Recentelijk gaf hij interviews in het AD en RTL Late Night, maar daarin bleef het bij algemeenheden. NU.nl sprak van een ‘vaag verhaal‘.

Foto: RTL Boulevard
45 Reacties op “Na Wietze bij Shownieuws, nu Mattie terug bij BLVD”


 1. John

  Valk, TAN, Erland : Lekker Stel!

 2. John

  RTL LEKKER MERK!

 3. Bart

  Dit zou wel eens het laatste zetje voor Mattie kunnen zijn. Wat ontzettend naïef en dom om uitgerekend aan Boulevard je medewerking te gaan verlenen. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van deze meneer op landelijke radio en tv.

 4. Blubdub

  WAT EEN GEZWAM WEG MET VALK HIJ IS TRAS !!!!!!!!!

 5. Panda

  Ik vond hem verfrissend in Blvd. En het is time to move on mensen.

 6. Andre

  Nou dan zal er wel een tesla laadpaal zijn geïnstalleerd

 7. robb

  Boulevard is dat het putje waar alle bn’ers in vallen

 8. Remi

  @Andre

  ;)

 9. frans

  De Judas😮 de trui die hij aan heeft hadden wij vroeger thuis als tafelkleed..ik vraag me af zou hij een valse nicht zijn?

 10. Ron

  Hij heeft daar al wel eens eerder gestaan toen Albert er nog bij zat in studio Hilversum. Maar ik betrap Boulevard weer op een stukje opportunisme richting SBS want Wietze zit natuurlijk bij de concurrent. Hij heeft in ieder geval geen face voor TV met zijn altijd zure chagrijnige tronie alsof er iemand een heel vies poepje heeft gelaten in de studio…

 11. piet

  Frans je heb gelijk met de trui als tafelkleed.

 12. Leon

  Het volgende programma dat mensen gaan boycotten. Deze matenaaier op TV dat wil toch niemand.

 13. Vrede

  Raar van RTL. Ze krijgen al veel kritiek en dan halen ze zo’n gehaat persoon erbij,welke pruim beslist dat.

 14. L.

  Ik snap niet dat ze weer met deze man in zee gaan. Maar volgens mij mag tegenwoordig iedereen Boulevard presenteren. Soms zo tenenkrommend slecht dat ik niet anders kan dan wegzappen. Sowieso zou ik de weekend-editie afschaffen.

 15. Jables

  Iedereen vindt dat RTL moet veranderen omdat de mensen zich niet in de presentators kunnen vinden en dan komen ze met hem?!

 16. johnn

  rtl 4???
  de zelfpijpersclub van de commerciële tv,

  allemaal …ons kent ons

 17. Peter Poot

  Judas ! weg ermee – Mattie mogen we niet meer – gaat naast Anna zitten, Nicky Souplesse – toppunt van oppervlakkigheid ego gedrag -wat een zooitje – reden om helemaal niet meer te kijken.

 18. Richard Groenenheuvel

  Dit is toch onbegrijpelijk.. de arrogantie weer. Vieze vent, maar vooral nog iemand met een meega probleem met zijn imago

 19. Nancy

  Waarom RTL? Ik snap er soms echt niks meer van…

 20. Eef

  Ik vind het wel mooi hoe RTL op satirische wijze iemand op tv brengt die de verpersoonlijkheid is van de teloorgang van roem. Mattie is de verlichaming van wat RTL ook doormaakt. Tophumor!

 21. Oma Dita

  Lieve Nancy, het feit dat jij je hier hardop afvraagt ‘waarom’, daar is het RTL ook om te doen. Je bent er mee bezig en hebt er een mening over. Positief of negatief. Ze willen spraakmakend zijn. De publieke opinie bespelen. Nu de kijker wegloopt zetten ze álle middelen in om aandacht te krijgen. Jóuw aandacht! Wat je precies denkt maakt hen niet eens uit. ALS je maar wat denkt. Als je dat ook nog eens hier vermeld is dat helemaal prachtig want dan ‘doen ze er toe’. Een mediabedrijf moet nu eenmaal The talk of the town zijn anders hebben zij geen bestaansrecht, zéker nu ze het van hun programma’s alleen niet meer hoeven te hebben. Valt het je niet op dat RTL te laatste tijd opeens heel veel ‘kwesties’ heeft? Zóveel dat je denkt, ze doen het er om. En ja, lieve schat, ze dóen het er om.
  Nou, ik ga nu weer verder. M’n kamer moet nog aan kant.

 22. Kritisch AVRO lid

  Wat krijgt hij daarvoor. Een Fiat Panda en een kilometervergoeding?

 23. Fox Mulder

  Alleen dat nare smoelwerk doet mij overgeven. Achterbakse Qlootzak!

 24. Wendeline

  Gadver Mattie, wat laat jij jezelf kennen zeg!! Je viel al tegen met jouw actie, maar dit slaat werkelijk alles!!!!

 25. Wendeline

  En Boulevard is al helemaal niets, passen dus goed bij elkaar!!

 26. Eindregie

  Misschien kan hij niet rondkomen van die fooi die Q-music hem betaalt en ach arme jongen dan ook nog een weekendbaantje moet nemen.

 27. MARC

  Hahahahaha wat een stelletje azijnzeikers hier allemaal.

  Die hele hetze is toch allang voorbij.

  Ga eens wat zinnigs met jullie leven doen.

  In plaats van steeds oude koeien uit de sloot halen.

  Mattie doet zijn ding bij Qmusic en RTL
  Wietze bij SBS

  Zo en nu weer DOOR……………

 28. Dus

  MARC
  Jij bent wel heel kort van memorie en zou het in een oorlog ook heel goed.
  Wat vies is zal vies blijven!

 29. Han

  Zo zo MARC heeft er verstand van! Die hetze was nooit een hetze. Het grote publiek moet Mattie niet meer. Zijn carrière is klaar en dat komt nooit meer goed. Dat is geen hetze maar dat zijn feiten. Het zelfde verhaal geld voor Tan.

 30. MARC

  @Dus
  @Han

  Waar 2 ruzie waar 2 schuld.

  Laat ze het lekker samen uitzoeken.

  En uiteindelijk zitten ze over een paar jaar weer samen op de radio en is alles vergeven en vergeten.

 31. Mtnnr

  Nee, MARC (aka Mattie), er is er hier maar een met schuld en dat is matennaaier Mattie.

 32. Bart

  @MARC Mtnnr, Dus en Han hebben gewoon gelijk natuurlijk. Er heeft er in deze maar 1 schuld en dat is Mattie. Misschien dat Wietse het hem ooit vergeeft. Het publiek zeker niet. Wietse zou wel gek zijn om in de toekomst weer een duo met te gaan vormen. Je kan als bekende Nederlander een best een fout maken. Doet iedereen wel eens. Alleen wanneer je daarover niet eerlijk bent naar buiten toe dan houd het gewoon op. Dan heb je pech dat je een bekende Nederlander bent. Helaas voor Mattie en Tan werkt het zo.

 33. Hatseflatsssssss

  Mattie hou je hoofd eens recht. Net als op de vorige foto (me je mond open) lijk je ook nu weer op een dik lippie.

 34. robert

  Wietze zal het hem uiteindelijk wel vergeven, omdat hij de normale is van de twee. Laat die ruggensteker maar in zijn sop gaarkoken. DIe heeft zij ware aard getoond.

 35. rhe

  Gelukkig eenmalig

 36. Wollter

  Hij is er echt! Hj probeert heel populair te doen…

 37. Waltеr

  Wie is hj?

 38. Wollter

  Walter 18.56: hij is degene over wie dit artikel gaat….

 39. Laura Vamp Fatale

  Weer een reden om niet naar dat RTL boulevard te kijken. En al helemaal niet vanwege die achterlijke paardenbek achter de desk.
  xxx

 40. Erik

  Echt IEDEREEN hier wil Mattie van de radio en tv hebben (inclusief mezelf) en toch beslissen redacteuren anders…..onbegrijpelijk.

  Zo gaat dat ook met mensen als Ismael Ilgun. peter R. De Vries en noem ze allemaal maar op.

  Waarom luistert men nooit naar wat de ‘gewone’ man en vrouw eigenlijk wil?!?

 41. Graaf Vоlkert

  Erik, ga huilen in een hoekje, zeikstraal…

 42. Erik

  Ik ben hier toch net als jij om mijn mening te geven?!? En meerdere mensen hoor ik hier namelijk over.

 43. nietiedereen

  @erik; niet iedereen. Spreek voor jezelf, maar niet voor een ander. “Echt IEDEREEN” geldt niet voor mij.

 44. Connie Kreukboven

  Dit geloof ik gewoon niet. Dit geeft ook zijn enorme ijdelheid weer. 2 jaar geleden worden afgedankt, en nu weer op komen draven omdat ze omhoog zitten met al die weekend diensten? Ik had vriendelijk bedankt. RTL boulevard wordt inderdaad steeds meer een afvoerputje. Ik heb het nichtje van Holleeder van de week echt af moeten zetten omdat ik het niet langer aan kon zien. Pijnlijke televisie.

 45. Bart

  @Connie Helemaal mee eens.
  Miljouschka was bij TMF al nooit een uitblinker. En tja Mattie. Die jongen graaft zijn eigen graf nog dieper. Nederland is klaar met hem en Tan.
  Ronald de vriend van Erland is ook weer bij Boulevard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.