Na Wietze bij Shownieuws, nu Mattie terug bij BLVD

Mattie Valk keert na een lange afwezigheid terug als deskundige in RTL Boulevard. Niet Radio 538-dj Frank Dane, maar de Qmusic-dj staat dit weekend op de plek van Luuk Ikink. Dat heeft de showrubriek bekendgemaakt. Valks terugkeer volgt kort op de vaste aanstelling van zijn ex-mattie Wietze de Jager bij SBS Shownieuws. Weekblad Party meldde onlangs dat het Valk een doorn in het oog zou zijn dat De Jager bij Talpa een multimediaal contract kreeg, met naast radio ook tv.

Weekblad Party meldde: “Het moet Mattie enorm steken dat juist Wietze een televisiecontract heeft gekregen bij SBS 6. Mattie wil dolgraag op televisie en baalde als een stekker toen zijn contract bij RTL Boulevard niet verlengd werd. Dat Wietze nu wél aan de slag kan bij Shownieuws moet voor hem als een dolksteek voelen.”

Nu keert Valk alsnog terug op de buis. Het is opvallend dat hij terugkeert als showdeskundige, omdat hij in die rol moet praten over het wel en wee van de sterren, terwijl hij over zijn radioruzie met Wietze de Jager niet bepaald openhartig was.

Valk weigert al sinds de lente om in te gaan op alle beschuldigingen van De Jager aan zijn adres. Recentelijk gaf hij interviews in het AD en RTL Late Night, maar daarin bleef het bij algemeenheden. NU.nl sprak van een ‘vaag verhaal‘.

Foto: RTL Boulevard

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen