Na SBS 6 ook RTL 5 met afvalshow met BN’ers

Geplaatst op Fri 20 Oct 2017 om 9:20

Niet alleen SBS 6, maar ook RTL 5 komt met een programma waarin bekende Nederlanders afvallen met ‘gewone mensen’. Waar de SBS-variant wordt gemaakt door John de Mols Talpa, zit Ewout Genemans achter de RTL-variant. Dat meldt RTL Boulevard. De aankondiging van Genemans programma Mijn Vet Beroemde Coach volgt twee maanden na de aankondiging van de SBS-variant. Er is één groot en tegelijkertijd merkwaardig verschil tussen beide formats.

Waar de SBS-variant bekende Nederlanders volgt die al te dik zíjn, gaat RTL ze eerst vet mesten. “De BN’ers gaan onder professionele begeleiding 20 kilo aankomen om vervolgens samen met de onbekende Nederlander weer 20 kilo af te vallen“, meldt Boulevard.

RTL hoopt vier bekende Nederlanders te strikken die heel veel met sport, voeding en hun lichaam bezig zijn. De onbekende Nederlander is al te dik en heeft een ongezonde levensstijl.

Het is niet bekend welke BN’er zo ver gaat om twintig kilo aan te komen voor een tv-programma.

Foto: RTL Boulevard
14 Reacties op “Na SBS 6 ook RTL 5 met afvalshow met BN’ers”


 1. Klaar

  Dan is het einde voor RTL nabij. Ziekelijk !

 2. Henk

  Wendy van Dijk is twintig kilo te mager, dus ik snap wel waarom Erland dit bedacht heeft.

 3. Yoep

  wat een belachelijk plan !

 4. Richard Groenenheuvel

  Wie zit hier nog op te wachten! Ik zou wel eens een programma willen zien over mannen die op jonge jongens vallen, daar weet jij toch wel over mee te praten Ewout? Vies misselijk mannetje

 5. Andrew

  Misschien kan die ewout zich eerst zelf ff vet mesten. Kan die zich daarna weer laten nemen door gordon. Zoals al zo vaak is gebeurd!

 6. Ludo

  Laat hem zich dood vreten :) zijn we van die pulp tv af

 7. Marly van der Velden Lover

  bn-ers haha, zeker mensen van oh oh cherso en expeditie robinson, beter kunnen ze niet krijgen, Misschien wil Roxeanne hazes wel meedoen haha

 8. Kritisch AVRO-lid

  Be-lach-e-lijk!

 9. Noëlla

  @ Marly van der Velden lover helemaal met je eens. Dat zullen dezelde kneusjes zijn van programmas als Adam zoekt Eva ‘Vips’. Ik zet in op sterretje, die hoeft niet eens die 20 kilo aan te komen.

 10. robb

  Niet kijken dus.

 11. Hans

  Ewout is toch die jongen die gasten in zijn ‘documentaires’ bij casting bureau’s vandaan haalt?

 12. Jacco

  Dit is geen programma van hun, maar van John de Mol. Talpa productie.

 13. josdays

  Walgelijk.

 14. Peter

  Buiten het feit dat niemand meer op dit soort programma’s zit te wachten is dit RTL idee wel het meest walgelijke.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.