Meisje van Plezier duikt diep onder de miljoengrens

RTL 4 ziet de kijkcijfers van de Angela Schijf-serie Meisje van Plezier voor het eerst onder de miljoengrens duiken, en behoorlijk diep ook. De zevende en dus een na laatste aflevering trok gisteren 740.000 kijkers (13 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De eerste vijf afleveringen van Meisje van Plezier stonden direct na kijkcijferkanon Miljoenenjacht geprogrammeerd en trokken gemiddeld ruim 1,2 miljoen kijkers. Sinds vorige week is die hitshow echter weer op vakantie.

Zónder de lead-in van Miljoenenjacht kwam Meisje van Plezier een week geleden nét boven de miljoengrens uit, en nu zakt de serie daar dus ver onder. Het lijkt dus sterk samen te hangen met het verliezen van een sterke lead-in.

Gisteren stond Meisje van Plezier direct na Brigitte Kaandorp: Grande de Luxe Extra Plus op het programma en daar keken slechts 570.000 mensen (8 procent) naar, behoorlijk weinig voor RTL 4. Miljoenenjacht trok ruim drie keer zo veel kijkers.

RTL 4 kampte gisterenavond met forse concurrentie met de Heel Holland Bakt-finale op NPO 1 en de Formule 1 op Ziggo Sport.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen