Mattie Valk vanavond op televisie over radioruzie

Mattie Valk vertelt vanavond voor het eerst op televisie over zijn ruzie met oud-collega Wietze de Jager. Hij is om half elf te gast in RTL Late Night. Dat heeft RTL 4 laten weten. Valk laat zich interviewen door lotgenoot Humberto Tan, die ook een imagodeuk heeft opgelopen door bedrog te plegen. De Qmusic-ster hoeft niet een heel kritisch interview te verwachten. Vorige maand liet Tan zich nog interviewen door Valk in de seizoensopener van zijn ochtendshow op de radio.

Het RTL Late Night-interview volgt twee dagen na Valks interview in het AD, waarin hij voor het eerst vertelde over de breuk met De Jager. Heel onthullend was het vraaggesprek niet.

Nu mag Tan het proberen. “De breuk tussen Mattie Valk en Wietze de Jager was maandenlang onderwerp van gesprek. Mattie werd uitgemaakt voor ‘geldwolf’ en ‘matennaaier’, omdat hij achter de rug van zijn vriend om onderhandelde over een nieuw contract. Hij kreeg van alles over zich heen, maar verkoos de luwte. Dat is nu voorbij“, aldus RTL Late Night.

Vanavond praat hij over de breuk met zijn vriend en over zijn vernieuwde ochtendshow bij Q-music.”

Verder zit RTL Boulevard-gezicht Miljuschka Witzenhausen aan tafel, net als Ziggo-ster Jack van Gelder.

Concurrent Pauw heeft onder meer topcabaretier Youp van ’t Hek in de show.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen