Maan: ‘Nog niet gevraagd voor Eurovisie Songfestival’

The Voice of Holland-winnares Maan de Steenwinkel is nog niet gevraagd om in 2018 ons land te vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival in Lissabon. Dat heeft ze gezegd op NPO 3FM. De AVROTROS komt binnen een maand met ‘de naam’, maar er wordt nu al volop gespeculeerd over de naam. Metro’s Songfestivalkenner René Romkes zet zijn geld op Maan, zei hij gisteren in de krant. “Ik denk dat zij het wordt, en dan samen met een dj. Armin van Buuren vermoed ik.

Zelf weet Maan nog van niets, zegt ze op 3FM. “Er zijn natuurlijk allemaal mensen die voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik zal je heel eerlijk zeggen: ik ben nog niet gebeld. Ik weet er echt oprecht verder niets van af.”

Wel heeft ze meegekregen dat er veel wordt gespeculeerd. “Natuurlijk hoor ik me dat er om me heen over gepraat wordt – ik bedoel door de media enzo – en dat er polls zijn waar je in genoemd wordt. En dan is er het gissen van de Metro, waar ik heel groot in sta. Dan denk ik: huh?! Ik wist er oprecht niets van af dat mensen hierover gingen schrijven. Het klinkt misschien heel naïef of zo, maar ik zweer je dat ik nog niet gepolst ben.”

Maar wil ze het graag doen? “Ehm, nou, ik vind het een hele eer dat ik er nu überhaupt over na kan denken dat de mogelijkheid er misschien zou zijn, maar ik vind het voor mezelf nog wat te vroeg en ik voel me nog niet groot genoeg en zeker genoeg denk ik om daar te staan.”

Stel dat ze me er ooit een keer heen willen sturen, dan zou dat over een paar jaar moeten zijn. Als het aan mij ligt vind ik het nog te vroeg.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen