Loretta met angstaanjagende look in 5 Uur Live

Loretta Schrijver heeft tv-kijkend Nederland afgelopen vrijdag, op vrijdag de dertiende, de stuipen op het lijf gejaagd. Vlak na een instart over de horrorfilm IT droeg de sterpresentatrice ineens een Scream-masker. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het is nog nooit eerder gebeurd dat Schrijver op televisie een Scream-masker droeg. Ze gaf aan dat het met een masker op iets lastiger is om haar kaartjes te lezen. Na een quizvraag over Scream zette ze het masker weer af.

Een deel van de uitzending van 5 Uur Live ging over horrorfilms. Zelf gaf Schrijver aan daar helemaal geen fan van te zijn. “Ik ben wel eens naar een horrorfilm gegaan en de laatste paar jaar geleden heb ik gezegd: ‘Nooit meer!’ Voor m’n lol ga ik daar niet meer zitten.”

Schrijver vindt het vreemd dat horrorfilms zo in trek zijn. “Hele volksstammen vinden het leuk, maar wat is er leuk aan?

Een deskundige aan tafel gaf aan dat horrorfilms de diepste sensatiezucht van de mens vervullen.

Schrijvers sidekick Hannelore Zwitserlood vindt horror wél leuk. “Ik ben enorm fan van het genre.

Zwitserlood vertelde verder nog dat kijken van een horrorfilm extra calorieën verbrandt vanwege een verhoogde hartslag. Daar had Schrijver wel oren naar.

Overigens leek Schrijver een beetje van de slag tijdens de behandeling van dit horroritem. Ze noemde haar programma 5 Uur Live op een gegeven moment RTL 5 Live.

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen