KRO-NCRV wil Boer Zoekt Vrouw 10 aftrappen in 2018

De KRO-NCRV is voornemens om in 2018 de kick-off van Boer Zoekt Vrouw 10 uit te zenden. Dat laat de omroep weten in Metro. Nadat Yvon Jaspers een tv-pauze aankondigde in weekblad Story – ze gaf aan dat er voorlopig ook geen nieuwe Boer Zoekt Vrouw komt – ontstonden er wat geruchten over de toekomst van het programma. De omroep stelt de kijkers nu gerust. Er komt gewoon een nieuwe serie. “Het is ook nooit een discussie geweest of er een nieuw seizoen komt.

Het tiende seizoen van de boerendatingshow komt er sowieso. “Er is alleen nog geen exacte startdatum, dat is het enige. Maar dat is altijd zo. We hebben nooit elk tv-seizoen een Boer Zoekt Vrouw-serie.

Boer Zoekt Vrouw is nooit ieder najaar te zien geweest, aldus de omroep. “Er is dus niks nieuws onder de zon. Het komt zeker terug en wij hopen in 2018 in elk geval nieuwe boeren voorstellen. We hebben alleen nog geen datum.

De tv-show van Yvon Jaspers is het meest bekeken amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. De topper bij de commerciële zenders is The Voice of Holland.

Foto: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen