Kim Kötter nieuwe entertainment-expert Shownieuws

Kim Kötter is vanaf vanavond een van de vaste gezichten van Shownieuws. De voormalig Miss Nederland zal wekelijks aanschuiven als showbizzdeskundige. Dat heeft SBS 6 zojuist laten weten. Kötter is enorm blij met haar baantje bij de familiezender, die sinds de start van dit tv-seizoen 2017-2018 duidelijk in de lift omhoog zit. “Ik ben heel trots dat ik onderdeel mag uitmaken van het Shownieuws-team. Ik kijk uit naar vanavond en alle andere afleveringen die gaan volgen!”, zegt ze.

Shownieuws is al 21 jaar een vaste waarde van SBS 6. Het programma is tegenwoordig ook volop online actief. Daar brengt de redactie dagelijks actuele updates op Show.nl over ontwikkelingen in de entertainmentwereld.

Er is sinds vorige maand onopgemerkt ook weer een vroege editie van Shownieuws bijgekomen. Daar stopte de zender in april nog mee, omdat het de ‘flow’ uit de vooravond zou halen. SBS heeft desgevraagd niet laten weten hoe het nu zit met die flow.

De vroege en late editie van Shownieuws trokken gisteren respectievelijk 313.000 kijkers (9 procent) en 524.000 kijkers (15 procent). Daarmee was de showrubriek net iets sterker dan concurrent RTL Late Night (510.000 kijkers).

Shownieuws wordt geproduceerd door SBS Productions.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen