Johan Derksen toch niet naar Televizier-Ring Gala

Johan Derksen gaat donderdag tóch niet met Wilfred Genee mee naar het Gouden Televizier-Ring Gala. René van der Gijp zit wel gewoon aan zijn zijde. Dat vertelde de presentator gisteren in Voetbal Inside. Genomineerden voor een Televizier-Ster mogen één iemand naast zich hebben zitten, maar Genee had geregeld dat hij door zowel Derksen als Van der Gijp vergezeld mocht worden. Derksen had zijn komst naar het gala ook toegezegd aan Genee, maar nu laat hij het tv-feestje alsnog schieten.

Derksen staat donderdag met zijn voorstelling ‘Johan Derksen, De Pioniers van de Nederpop’ in het Zaantheater. “Ik moet naar de schouwburg in Zaandam. Ik beloof je echt: als je wint onderbreek ik de voorstelling – en dat doen we nooit – en dan zing ik een lied voor jou. Wat jij mooi vindt. Dat vinden wij allemaal afschuwelijk om te doen, want jij houdt allemaal van die kutliedjes van André Hazes, maar we doen het toch voor jou.

Als Genee wint, komt Derksen later op de avond alsnog naar de Bijlmer, waar het tv-feest plaatsvindt. “Als er een afterparty is, dan ga ik voorop in de polonaise. Van Zaandam naar Amsterdam is een eitje.”

De andere kanshebbers voor de Zilveren Televizier-Ster zijn Beau van Erven Dorens en Arjen Lubach.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen