Jan Smit ziet Corry Konings graag in Beste Zangers

Corry Konings zal haar geluk niet op kunnen. Eindelijk wordt ze gehoord door het AVROTROS-kamp: Jan Smit zou haar niet vinden misstaan in Beste Zangers. Dat heeft hij laten weten op Radio 538. Konings beheerst de media omdat ze zich miskend voelt door de omroepen. Ze zou niet meer welkom zijn in Muziekfeest op het Plein en wordt ook nooit uitgenodigd voor Beste Zangers. Maar wellicht komt daar verandering in, want Jan Smit is behoorlijk enthousiast over haar.

Jan Smit, geconfronteerd met het beklag van Konings, zegt: “Dat is natuurlijk ook een echte ster die heel veel hits heeft, die in dat programma zeker niet zou misstaan. Ik ben serieus hoor, jongens.

Er is één probleem: uitgerekend Beste Zangers wordt door Corry Konings zélf geboycot. “Ik doe geen concessies meerDat is ook de reden dat ik ‘nee’ heb gezegd tegen dat programma De Beste Zangers waarvoor ik een tijd geleden ben gevraagd“, zei ze onlangs.

Ik wil uitgenodigd worden om mijn eigen repertoire te komen zingen, niet om andermans liedjes te vertolken. Ik sta nu vijftig jaar op de planken, mag ik dan alsjeblieft voor de tijd die mij nog rest mijn eigen liedjes zingen?

Lees meer over de Corry Konings-rel:
Corry Konings: ‘Omroep MAX negeert mij gewoon’ (3 oktober)
Muziekfeest op het Plein boycot Corry Konings (4 oktober)
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 oktober)
Avrotros ontkent boycot Corry Konings (9 oktober)
Corry Konings-tapes: reconstructie gesprek Avrotros (11 oktober)
Corry Konings niet gevraagd voor oudjaars-Muziekfeest (12 oktober)

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen