Irene Moors rekent op terugkeer De Perfecte Vraag

Irene Moors gaat ervan uit dat niet alleen het programma Mensenkennis van haar collega Winston Gerschtanowitz, maar ook haar eigen quiz De Perfecte Vraag terugkeert op SBS 6. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 10. Mensenkennis en De Perfecte Vraag vormden de afgelopen periode de quizdinsdag van SBS 6 en die deed het best aardig; op sommige avonden zelfs beter dan de emodinsdag van RTL 4. Van Mensenkennis werd gisteren een nieuwe serie aangekondigd.

Deed De Perfecte Vraag het dan niet goed genoeg? Volgens Moors wel. “De Perfecte Vraag heeft het goed gedaan. We hebben ook te maken met voetbal, daar heeft iedereen mee te maken. Het was een ontzettend leuke quiz en er worden nu wat andere quizzen gedaan, maar ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat dat wel terugkomt. Maar daar gaat maar één iemand over, hè: ons aller John.”

Moors grapt over ‘ons aller John’, omdat ze werd geïnterviewd door Lex Gaarthuis van Radio 10. Die zender is net als SBS 6 eigendom van John de Mol.

Al met al maakt Moors zich geen zorgen. “Naar Bed Met Irene komt terug na de jaarwisseling en ik doe een klein uitstapje weer met mijn vriendje Carlo: De TV Kantine begint binnenkort.”

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen