Humberto Tan: ‘Marieke Elsinga, gefeliciteerd’

Humberto Tan heeft zijn voormalige sidekick Marieke Elsinga donderdag aan het begin van de uitzending van RTL Late Night uitgebreid gefeliciteerd met het winnen van de Televizier Talent Award. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Tan richtte zich tot de camera om Elsinga te feliciteren. “Eén van de winnaars is een goede, zeer goede bekende van ons programma, van RTL Late Night. Toen ze hier in augustus begon, had ze één grote ambitie: ze wilde graag een prijs winnen.

Ze wilde het liefst de televisieprijs voor het talent van het jaar, aldus Tan. “Marieke Elsinga is vertrokken naar RTL Boulevard, maar vandaag is de droom die ze had toen in augustus vorig jaar uitgekomen. Daarom zeg ik mede namens alle medewerkers van RTL Late Night: Marieke Elsinga, gefeliciteerd.”

Even later was er een liveverbinding met AFAS Live, waar het Televizier-Ring Gala plaatsvond. Toen kwam ook Elsinga in beeld. “Mag ik van dit podium gebruikmaken om Humberto en RTL Late Night te bedanken, want ik stond bij jullie een jaar lang en dat heeft mij ook aan deze prijs geholpen“, zei ze.

Het was voor het eerst sinds Elsinga bij RTL Late Night vertrok dat ze op televisie weer met Tan in contact was.

Elsinga is naar verluidt vertrokken bij RTL Late Night, omdat ze niet helemaal goed door een deur kon met Tan.

Lees ook:
Rick Brandsteder verspreekt zich over Tan-Elsinga (26 augustus)
Humberto Tan mist Marieke Elsinga niet (8 september)
Marieke Elsinga uitgeroepen tot hét tv-talent van 2017 (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen