Humberto paradeert twee keer langs persvak met Ineke

Ruim een halfjaar nadat weekblad Privé zijn affaire met Dionne Stax onthulde, greep Humberto Tan de uitvaart van Eberhard van der Laan afgelopen weekend aan om tegenover de massaal aanwezige pers een privéstatement te maken. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Tan kwam opdagen met zijn vrouw Ineke aan zijn zijde, die hem alwéér blijkt te hebben vergeven. De showbladen volgen hun relatie al ruim een halfjaar. De talkshowhost reageert daar op eigen wijze op.

Om te onderstrepen dat de twee aan een volgende doorstart van hun relatie zijn begonnen, paradeerde Humberto niet een, maar zelfs twéé keer langs het persvak“, schrijft showkenner Evert Santegoeds.

Tan liep twee keer langs het persvak, omdat niet alle fotografen in de gaten hadden dat hij kwam aanlopen, weet Santegoeds. Hij denkt dat Tan er kennelijk veel waarde aan hechtte de verzamelde fotografen duidelijk te maken dat hij en zijn Ineke weer samen zijn.

Nog nooit heeft Tan zich uitgelaten over zijn affaire met Stax. “Zelfs kreeg hij RTL-collega’s zover geen aandacht te schenken aan zijn privéperikelen.

Hij was alleen ‘openhartig’ in het blad van Wendy van Dijk, de vrouw van zijn baas. “Daar bleef Humberto vooral hangen in zelfmedelijden.

Inmiddels moet Tan zijn imagoschade accepteren, net zoals het feit dat hij tegenwoordig af en toe uit de kijkcijfer top 25 valt, aldus Santegoeds.

Het Telegraaf-artikel over Tan en de foto’s met zijn Ineke kunt u zien op de Telegraaf-site of via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen