Het Parool haakt na één aflevering af bij De Spa

Het Parool hoort bij de helft van de kijkers van de Net5-soap De Spa die na één aflevering zijn afgehaakt. De première-aflevering was meer dan genoeg voor de tv-redactie. Dat is vandaag te lezen in de dagelijkse tv-recensie van de krant, geschreven door wisselende columnisten onder de naam Han Lips. Lips had er al weinig vertrouwen in, gezien de laatst geflopte soaps StartUp en Malaika. “Een nieuwe soap opstarten in het land waar GTST regeert is geen sinecure“, aldus de tv-kenner.

De eerste aflevering van De Spa werd maandag uitgezonden tíjdens de erotische speelfilm Fifty Shades Of Grey, waardoor filmkijkers de hele eerste aflevering uit moesten zitten. “Zoiets noemt Lips een coïtus interruptus.”

De Spa was vooral typisch soap, vindt hij. Onrealistisch dus. “De receptioniste van De Spa is dood. Ze is toch niet dood. Zo snel kan het gaan“, zegt hij over de eerste aflevering.

Verder was het vooral heel veel blote borsten, meent Lips. “Meer dan in 25 seizoenen GTST.

Lips wenst de makers van De spa veel succes met hun nieuwe soap – maar hij gaat er de rest van de week niet mee naar bed.

De Parool-recensie van Han Lips kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen