Gordon: ‘Gerard wilde te veel geld voor trouwshow’

Geplaatst op Thu 19 Oct 2017 om 13:30

Gordon sloeg het programma Gordon Gaat Trouwen aanvankelijk af. Daarna is het format voorgelegd aan Gerard Joling, maar die vroeg te veel geld. Dat vertelt de entertainer in Veronica Magazine. Al geruime tijd geleden werd Gordon gevraagd voor de trouwshow. “John en Erland gingen met mij om de tafel zitten. Tatjana had op televisie een man gezocht – énig vond ik dat – en Froukje was ook al op pad geweest, dus ze zeiden: ‘Gordon, we willen voor jou óók een man zoeken.’

Daarop liet Gordon weten dat hij dat niet zag zitten. “‘Dat is niks voor mij!’, heb ik geroepen. ‘Alles ligt al op straat en dan zeker ook nog mijn intiemste privéleven, houd op!’ Dus ik heb tegen ze gezegd: ‘Waarom vraag je Gerard Joling niet? Die vindt dat prachtig!’

Ze hebben Gerard inderdaad gevraagd. “En die belde me op: ‘Corrie, weet je zeker dat jij het niet wilt doen, want ze hebben mij nu gebeld en ik heb er wel oren naar.’ Mijn zegen had-ie, doe lekker je ding. Maar goed, meneer Joling vroeg weer zó’n exorbitant bedrag, daar kon je twintig huwelijken van doen, hahaha. Moet hij weten, maar met hem ging het dus ook niet door.

Daarop kwamen John de Mol en Erland Galjaard weer bij Gordon uit. “Een halfjaar geleden kwamen ze wéér aan me vragen of ze alsjeblieft een man voor me mochten zoeken, dus toen heb ik gezegd: ‘Alles goed en wel, maar dan wel op míjn voorwaarden.’”

“Belangrijk voor mij: ik wilde trouwen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vijfendertig man familie en vrienden worden er ingevlogen. Ik heb zo een fantastisch huwelijk voor de boeg.”

Een uitgebreid vraaggesprek met Gordon kunt u deze week lezen in Veronica Magazine.

Gordon Gaat Trouwen gaat volgende week donderdag (26 oktober) in première en telt acht afleveringen.

Foto: RTL
13 Reacties op “Gordon: ‘Gerard wilde te veel geld voor trouwshow’”


 1. Graaf Volkert

  Kots! Heb je Gordon weer…

 2. dionne

  goor vanavond bij uuummbertooooo,
  dat word laaaaaaaccccccchhhheee, enn dddaaaanseeeeeeee,

  en na die tijd komen de mannen bij mij nog wat drinken, youpie

 3. Arie

  Dit is echt de overtreffende trap van idioot. Zijn ouders hebben maar 3 minuten plezier gehad van dit stuk ongeluk.

 4. Anna

  Geer en Goor vind ik zo vies, wie kijkt er nog naar die twee verlopen oude ni*hten?
  Niet te bevatten dit.

 5. Corine

  Wat een nep allemaal bah bah bah

 6. Patrick

  Top allemaal. Maar de produktie had geen geld voor zn eigen broer…

 7. Otto Groeneveld

  Gatverdamme zeg, moet je die foto toch zien. Misselijk figuur zeg.

 8. frans

  Dit verhaal staat synoniem voor de teloorgang van RTL heel Nederland is die Geer en Goor beu

 9. Lorelei Johanson

  Ik moet van die baggern*chten écht kotsen. Misschien dat ik dat ooit eens live mag doen, en dan recht in die opgerekte bekken van die twee kakelende toiletten. Want meer zijn ze nou écht niet. Nou ja, behalve dan een grote belediging van het gezonde mensenverstand.

 10. Bojanus belastingdienst rotterdam

  Helaas vermaakt nl zich aan deze open bek

 11. Peter Poot

  Wat een armoede om zo met elkaar om te gaan.

 12. Annoniemus

  Zou iemand echt geloven dat dit echt is , alles is nep aan Gordon, dit programma ook dus !

 13. Yoep

  Gelukkig houdt Gordon niet van geld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.