Gordon: ‘Gerard wilde te veel geld voor trouwshow’

Gordon sloeg het programma Gordon Gaat Trouwen aanvankelijk af. Daarna is het format voorgelegd aan Gerard Joling, maar die vroeg te veel geld. Dat vertelt de entertainer in Veronica Magazine. Al geruime tijd geleden werd Gordon gevraagd voor de trouwshow. “John en Erland gingen met mij om de tafel zitten. Tatjana had op televisie een man gezocht – énig vond ik dat – en Froukje was ook al op pad geweest, dus ze zeiden: ‘Gordon, we willen voor jou óók een man zoeken.’

Daarop liet Gordon weten dat hij dat niet zag zitten. “‘Dat is niks voor mij!’, heb ik geroepen. ‘Alles ligt al op straat en dan zeker ook nog mijn intiemste privéleven, houd op!’ Dus ik heb tegen ze gezegd: ‘Waarom vraag je Gerard Joling niet? Die vindt dat prachtig!’

Ze hebben Gerard inderdaad gevraagd. “En die belde me op: ‘Corrie, weet je zeker dat jij het niet wilt doen, want ze hebben mij nu gebeld en ik heb er wel oren naar.’ Mijn zegen had-ie, doe lekker je ding. Maar goed, meneer Joling vroeg weer zó’n exorbitant bedrag, daar kon je twintig huwelijken van doen, hahaha. Moet hij weten, maar met hem ging het dus ook niet door.

Daarop kwamen John de Mol en Erland Galjaard weer bij Gordon uit. “Een halfjaar geleden kwamen ze wéér aan me vragen of ze alsjeblieft een man voor me mochten zoeken, dus toen heb ik gezegd: ‘Alles goed en wel, maar dan wel op míjn voorwaarden.’”

“Belangrijk voor mij: ik wilde trouwen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vijfendertig man familie en vrienden worden er ingevlogen. Ik heb zo een fantastisch huwelijk voor de boeg.”

Een uitgebreid vraaggesprek met Gordon kunt u deze week lezen in Veronica Magazine.

Gordon Gaat Trouwen gaat volgende week donderdag (26 oktober) in première en telt acht afleveringen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen