Giel Beelen had RTL-rel op andere manier behandeld

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 11:30

Giel Beelen zou in zijn radioshow op een andere manier verslag hebben gedaan van de rel over RTL. Dat vertelt de Radio Veronica-presentator in de Metro. De RTL-rel beheerste wekenlang de media en ook de radio ging het erover, hoorde Beelen. Toen was hij nog niet terug op de radio. “Ik luisterde de afgelopen tijd veel naar wat m’n radiovrienden doen in de ochtend en iedereen had het wel een keer over dat het zo slecht zou gaan met RTL“, legt de radiopresentator uit in de krant.

Hij vervolg: “Ten eerste denk ik dat dat echt maar heel weinig mensen iets kan schelen, en ten tweede: bel Humberto Tan of Ronald Molendijk op, of hou je mond erover. In dat opzicht zie ik schone kansen voor mezelf.

Beelen had dus alleen verslag gedaan van de RTL-rel als hij de hoofdpersonen kon spreken. Het RTL-kamp is echter niet zo happig op interviews over dit onderwerp.

Ook reageert Beelen op uitspraken van Marianne Zwagerman. Zij vindt de dj’s van nu zo truttig; ze vertellen alleen maar over uitstapjes naar de Ikea met hun vriendin, klaagt ze. Is ze het eens? “Ik durf bijna geen ‘ja’ te zeggen, want als ik een goed verhaal heb over iets wat ik heb meegemaakt in de Ikea met mijn vriendin dan zou ik dat zeker delen, maar ergens in de verte herken ik me er wel in.”

Al zei ze ook dat ze Enzo Knol braaf vindt, en dan denk ik: dat is gewoon een dikke vette generatiekloof waarmee je jezelf alleen maar ouder maakt.”

Foto: Radio Veronica/William Rutten








7 Reacties op “Giel Beelen had RTL-rel op andere manier behandeld”


 1. Ron

  En met deze mentaliteit wil hij de radiowereld gaan opschudden? Wat een brave moraalridder instelling in eens bij Beelen.

 2. Jack Wolff

  Dit zou zomaar eens een baby Hitler moment kunnen zijn; Giel Beelen die zich als DJ uitspreekt over RTL. Het lijkt me dat we aan één Peter R. de Vries voldoende hebben.
  .
  Voor je het weet zit Beelen bij Pauw om de Nederlandse Wet inkomstenbelasting in het algemeen en het eigenwoningforfait in het bijzonder te duiden.
  .
  Het lijkt me veilig om te stellen dat we dat met zijn allen niet moeten willen.

 3. jacko

  Giel wie heeft je vandaag de dag groot gemaakt

  wie denk je zelf

  doe wat aan je hondengebit en vooral poetsen……TAN zijn tanden zijn ook niet wat het moet zijn, maar zijn wel schoon……………..

 4. Radio Nerd

  Giel is toch gestopt met echte radio maken .
  Hij werkt toch nu voor John de Mol , die alles voor de adverteerder doet
  en waarbij de luisteraar niet meetelt.

 5. Oud Wijf

  Giel is zooooooo 2016 !!!

 6. Jack Wolff

  Dat dit slechts de zesde reactie is geeft toch aan dat de teloorgang van Giel Beelen rasse schreden kent. Dat is dan op zichzelf weer ontroerend.

 7. critikast

  Kunnen we nu ophouden met het aandacht geven aan deze omhooggevallen nitwit? Beelen heeft zichzelf gedegradeerd naar Veronica en zal een langzame dj-dood gaan sterven. Het is hem van harte gegund in het kader van de zuivering van het omroepbestel !

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.