Giel Beelen had RTL-rel op andere manier behandeld

Giel Beelen zou in zijn radioshow op een andere manier verslag hebben gedaan van de rel over RTL. Dat vertelt de Radio Veronica-presentator in de Metro. De RTL-rel beheerste wekenlang de media en ook de radio ging het erover, hoorde Beelen. Toen was hij nog niet terug op de radio. “Ik luisterde de afgelopen tijd veel naar wat m’n radiovrienden doen in de ochtend en iedereen had het wel een keer over dat het zo slecht zou gaan met RTL“, legt de radiopresentator uit in de krant.

Hij vervolg: “Ten eerste denk ik dat dat echt maar heel weinig mensen iets kan schelen, en ten tweede: bel Humberto Tan of Ronald Molendijk op, of hou je mond erover. In dat opzicht zie ik schone kansen voor mezelf.

Beelen had dus alleen verslag gedaan van de RTL-rel als hij de hoofdpersonen kon spreken. Het RTL-kamp is echter niet zo happig op interviews over dit onderwerp.

Ook reageert Beelen op uitspraken van Marianne Zwagerman. Zij vindt de dj’s van nu zo truttig; ze vertellen alleen maar over uitstapjes naar de Ikea met hun vriendin, klaagt ze. Is ze het eens? “Ik durf bijna geen ‘ja’ te zeggen, want als ik een goed verhaal heb over iets wat ik heb meegemaakt in de Ikea met mijn vriendin dan zou ik dat zeker delen, maar ergens in de verte herken ik me er wel in.”

Al zei ze ook dat ze Enzo Knol braaf vindt, en dan denk ik: dat is gewoon een dikke vette generatiekloof waarmee je jezelf alleen maar ouder maakt.”

Foto: Radio Veronica/William Rutten

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen