Giel Beelen brengt Giel Mobiel terug op Radio Veronica

Giel Beelen keert aanstaande maandag terug op de radio. In zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica zitten nieuwe én vertrouwde elementen, waaronder zijn bekende rubriek Giel Mobiel. Dat heeft de Talpa-radiozender laten weten. De Giel Mobiel was jarenlang een item in zijn succesvolle ochtendshow op de publieke zender NPO 3FM. Deze rondreizende telefoon wordt door bekende Nederlanders doorgegeven om iedere dag een verrassend gesprek te voeren in de uitzending.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de muziek, aldus Beelen. “Ik kijk enorm uit naar aanstaande maandag, dan mag ik eindelijk Veronica op de radio zeggen. Het wordt tijd dat Nederland een beetje wakker wordt geschud en dat gaan we doen, natuurlijk mét live muziek. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van mijn ochtendshow.”

Beelen trapt zijn Veronica-show af met de populaire band Kensington. “Het is te gek dat Kensington erbij is voor de allereerste uitzending, maar ook de dagen erna hebben we top live-acts over de vloer waaronder DI-RECT, Racoon en Miss Montreal. En het houdt niet op want ook de vrienden van De Staat, Jacqueline Govaert en Jett Rebel staan de komende tijd op m’n gloednieuwe speelplaats. Een lekker begin. Ik heb er echt zo fucking veel zin in.

Dave Minneboo, de radiodirecteur van Talpa Radio, zegt: “Ook wij kijken uit naar maandag. Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking. Giel is een a-jock, een fantastische aanvulling voor Radio Veronica.”

De Veronica Ochtendshow met Giel is er vanaf maandag iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur met het laatste nieuws, het gesprek van de dag, live optredens en de allerbeste pop en rock hits.

De weekprogrammering van Radio Veronica vanaf 9 oktober:
06.00 – 09.00 uur De Veronica Ochtendshow met Giel
09.00 – 10.00 uur NonStop 1000 Allertijden
10.00 – 13.00 uur Dennis Ruyer
13.00 – 16.00 uur Tim Klijn
16.00 – 19.00 uur De Veronica Middagshow met Niek van der Bruggen
19.00 – 22.00 uur Dennis Hoebee
22.00 – 02.00 uur Martijn Muijs

Foto: Radio Veronica/William Rutten

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen