Giel Beelen bij Radio Veronica níet terug te luisteren

Fans van Giel Beelen konden zijn radioshow op NPO 3FM altijd op ieder gewenst moment terugluisteren, maar nu hij bij Radio Veronica zit is dat niet langer het geval. Programma’s van die zender zijn niet on demand beschikbaar. Dat heeft de Talpa Radio-zender bevestigd. Beelens programma is nu alleen nog live te beluisteren, tussen 6 en 9 uur ’s ochtends, ook wel ‘drive time’ genoemd. “Er zijn wel fragmenten (highlights) terug te luisteren op de website“, aldus een woordvoerster.

Zijn er plannen om Beelens programma in de toekomst wél beschikbaar te maken voor terugluisteren? “We zijn nu inderdaad aan het kijken hoe we dit verder gaan aanpakken in de toekomst. Heel concreet kan ik daar helaas nog niet over zijn.

Programma’s van de NPO-zenders en van marktleider Radio 538 zijn wél integraal terug te luisteren. Andere grote commerciële zenders als Qmusic en Radio 10 bieden geen terugluisteroptie.

Het commerciële Sky Radio is min of meer terug te luisteren via Spotify, al moet men dan wel zelf de liedjes in de juiste volgorde zetten.

Foto: Radio Veronica/William Rutten

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen