Geluid van Qmusic is geraden voor recordbedrag

Geplaatst op Wed 11 Oct 2017 om 9:30

Het Geluid van Qmusic is vanochtend na ruim tien weken geraden voor het recordbedrag van maar liefst 63.700 euro belastingvrij. Het geluid was het ‘vastklikken van het lipje van een fotolijstje’. Dat was te horen op de radiozender. In de ochtendshow van Mattie Valk en Igmar Felicia mocht luisteraar Kim haar antwoord geven. “Het was echt een gok. Ik twijfelde nog tussen het breken van een cracker en het fotolijstje, pas op het laatste moment switchte ik“, zegt ze.

Kim kan bijna niet geloven dat het antwoord goed blijkt te zijn. “Nee joh!“, roept ze als Mattie de uitslag geeft. Mattie zegt daarop: “Ik sta hier te trillen op mijn benen!” Daarna roept Kim lachend: “Ja, ik ook!

Van het geld wil Kim in ieder geval een mooie reis gaan maken met haar vriend. Voor 63.700 euro zijn er meerdere bestemmingen beschikbaar.

Voor het eerst kon er dit jaar ook in de Qmusic-app meegespeeld worden met de kandidaat op de radio. 177 spelers gingen mee met het antwoord van Kim. Onder hen wordt een extra 10.000 euro verdeeld.

De afgelopen twee weken hielp De Jury van Het Geluid mensen dichterbij de oplossing door iedere dag luisteraarsvragen te beantwoorden met ‘JA’ of ‘NEE’.

Lees ook: Geluid van Qmusic nog nooit zoveel waard geweest (gisteren)

Foto: Qmusic
16 Reacties op “Geluid van Qmusic is geraden voor recordbedrag”


 1. OmTeGieren

  Toevallig bij mattie ook en niet bij iemand die we niet kennen

 2. graaier

  Inderdaad, heel toevallig en ook zo super origineel dit spel. Deden ze nog helemaal niet 25 jaar geleden op de radio. Q is een overbodig qutzendertje.

 3. PIETER

  Kees Schilperoort was de eerste die met dit radio spelletje begon bij de KRO

 4. Jeffrey

  Dat geluid heeft toch meerdere antwoorden. Lekker makkelijke publiciteit.

 5. graaier

  @ PIETER
  Spuit elf.

 6. rts

  177 krijgen nog geen 6 tientjes. Poeh poeh.

 7. OmTeGieren

  Ze kiezen toch eerst altijd het foute antwoord

 8. voorspelbaar

  de reacties zijn weer zó voorspelbaar…

  Wat leuk voor die Kim dat ze dit wint! En meer dan 50 euro meepakken voor de 177 meespelers: lekker hoor. Ik win niet iedere dag ruim 50 euro!

 9. Enrico

  Goh wat toevallig dat het geraden wordt in de door kritiek en slechte cijfers geteisterde ochtendshow van matennaaier Mattie en niet om 22 uur in de avond…

 10. Simon

  Enrico sukkel! Het spel wordt helemaal niet s’ avonds gespeeld. Het is 3x in de ochtendshow te horen dus 25 procent kans dat het in de ochtend wordt geraden.

 11. Radioloog

  Het geluid was eigenlijk Mattie die het contract van 500.000 euro en een tesla ondertekende achter de rug van Wietse om, maar omdat niemand het zou raden hebben ze er uit noodzaak ‘vastklikken van een fotolijstje’ van gemaakt.

 12. Niet Mattie

  Simon sukkel! 3 keer in de ochtend spelen en dan 25% kans….

 13. Henny Huisman

  Begin deze week pakte Q groots uit door de nieuwe show van Mattie en Igmar te promoten, een dag erna werd bekend in de media dat de jackpot voor dit spel ‘nog nooit zo hoog geweest is’.
  En nu dit.
  Net echt.

 14. originailiteitsprijs

  @Radioloog; jij wint absoluut de originaliteitsprijs voor jouw reactie. Echt, super-origineel en heel spitsvondig. Leuk joh!

 15. ano@niem.nl

  Gek he? En toevallig wordt het geraden in de nieuwe ochtenshow???

 16. critikast

  Stop de persen. Ruim 30 jaar geleden werd met Kees Schilperoort dit spelletje al gespeeld op de goede ouwerwetse radio. Hoe origineel Q-Music !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.