Eva en Humberto gieren bij uitvaart Eberhard

Talkshowrivalen Eva Jinek en Humberto Tan hebben flink met elkaar lopen gieren op de uitvaart van Eberhard van der Laan. Dat is te zien op foto’s van het showbizzblad Story (zie onderstaand). Jinek stootte Tan in januari ineens van zijn talkshowtroon en sindsdien zit de presentator in zwaar weer. Toch kunnen de twee nog met elkaar lachen, blijkt bij de uitvaart van de Amsterdamse burgemeester. “Gierend van het lachen (?) viel hij buiten op straat Eva Jinek om de hals.

Story wijst erop dat Jinek zijn grootste tv-concurrente is, “die als ze uitzending heeft met twee vingers in haar fraaie neus het dubbele aantal kijkers trekt.”

Na Dionne Stax zal Tans vrouw Ineke best wat zenuwachtig worden van een andere jonge blonde tv-vrouw die op oudere mannen valt. Story: “Ineke, die er beter uitziet dan ooit tevoren, toonde zich soeverein door alle door Humberto gekuste vrouwelijke collega’s even vriendelijk te bejegenen.”

Tan greep de uitvaart van Van der Laan aan om de buitenwereld te laten zien dat het weer helemaal goed gaat tussen hem en Ineke.

De bewuste foto van Jinek en Tan is door de Story-baas op Twitter doorgeplaatst.

Het Story-artikel ‘Humberto onder liefdescuratele!’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: De Wereld Draait Door

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen