‘Drie iconen uit muziekwereld’ morgen bij Humberto

Humberto Tan ontvangt morgen in RTL Late Night een tafel vol internationale sterren. Het gaat om de twee top-dj’s David Guetta en Martin Garrix en voormalig Spice Girl Melanie C. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Garrix, de huidige nummer 1 dj van de wereld, is al vaker te gast geweest in het programma van Humberto Tan. Ondanks het generatieverschil is Garrix goed bevriend met Guetta en delen ze de passie die regelmatig tot unieke samenwerkingen leidt.

Beiden trekken vele tienduizenden fans naar het Amsterdam Dance Event, Garrix op 20 en 21 oktober in de RAI Amsterdam, Guetta op 21 oktober in de Amsterdam ArenA.

De RTL Late Night-show wordt morgen geopend door voormalig Spice Girl Melanie C met één van haar grootste hits. Aan tafel zal ze dieper ingaan op alle highlights van haar carrière en haar optreden tijdens de Night Of The Proms waar ze met onder anderen Joss Stone en Mark King de Britse muziektrots vertegenwoordigt. Later in de show zingt zij nog haar nieuwe single, Room For Love.

RTL Late Night is morgen om 22.30 uur te zien op RTL 4. De promo:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen