Chantal Janzen: ‘Ik was ziek op Televizier-gala’

Het Gouden Televizier-Ring Gala kende deze maand een aantal dieptepunten, maar de slechte speech van Chantal Janzen was toch wel de meest opvallende. Immers: dankzij een speech op hetzelfde gala in 2008 – waarbij ze Fatima Moreira de Melo belachelijk maakte – nam haar populariteit een flinke spurt. Een dag na het gala van dit jaar maakte Janzen bekend dat ze zwanger is. Nu: “Ik reikte een prijs uit, maar heb me geloof ik nog nooit zo slecht gevoeld, ik was gewoon ziek.

Na drie jaar op rij de Zilveren Televizier-Ster te hebben gewonnen, mocht Janzen dit jaar niet meedingen om de prijs. Wel reikte ze een prijs uit, maar dat ging dus niet zo goed. “Het was één van mijn ongelukkigste speeches ooit.

Erland Galjaard, de programmabaas van RTL, zei deze week in VARAgids nog: “Er zijn periodes dat mensen niets verkeerd kunnen doen. Dat is nu bij Chantal het geval.

Dat blijkt dus niet helemaal waar, erkent ook Janzen. “Het gaat ook goed, hoor. De zwangerschap geeft een goede energie. Behalve als je ziek bent, dus“, lacht ze.

Bij James ben ik er rond de bevalling best lang uit geweest. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om in het voorjaar alles weer helemaal stil te leggen.”

Het Parool-interview met Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen