Carolien Borgers nieuwe stem WNL’s ’t Wordt Nu Laat

Het middernachtprogramma van NPO Radio 2, ’t Wordt Nu Laat van omroep WNL, heeft een nieuwe presentatrice die gaat afwisselen met Evelien de Bruijn. Het gaat om Carolien Borgers. Dat heeft de omroep laten weten. Borgers is de opvolger van Marisa Heutink, die met zwangerschapsverlof is. “Carolien deed het programma na ons in de nacht voor BNNVARA. In de zomer is ze een aantal keer bij ons ingevallen. Dat beviel zo goed dat we gevraagd hebben of ze ons team wilde versterken.

Er wordt in de media regelmatig gequote uit ’t Wordt Nu Laat, vanwege de openhartige bekende Nederlanders die te gast zijn. Elke BN’ers is twee uur lang te gast, van 00.00 tot 02.00 uur, om te praten over hun favoriete muziek en bezigheden.

Borgers zegt daarover: “Ik kijk er vooral naar uit om de verhalen die mensen hebben bij die liedjes die ze hebben gekozen te horen. Je leert gasten op een andere manier kennen als ze vertellen over hun jeugd en de muziek die daar bij hoorde.

De presentatrice was vannacht voor het eerst te horen op Radio 2. Te gast was Iris van Lunenburg van het programma Iris Onderzoekt. De uitzending is hier terug te luisteren.

’t Was Nu Laat is elke werkdag, behalve vrijdag, op zender. De Bruijn doet de eerste twee dagen van de week, Borgers de overige twee.

Foto: Omroep WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen