Carlo en Irene vanavond voor even herenigd op RTL 4

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn vanavond weer voor even herenigd op RTL 4. Zij is te gast in zijn donderdagse spelshow Een Goed Stel Hersens, die hij met Nicolette Kluijver presenteert. Dat heeft de tv-zender laten weten. Moors neemt het samen met Rudolph van Veen op tegen het andere kandidatenduo Fred van Leer en Glennis Grace. Samen met Boszhard vormden Moors en Van Veen jarenlang het succesvolle Life & Cooking-trio op de zondagmiddag van de familiezender.

Boszhard vertelde recentelijk in Story dat hij Kluijver niet ziet als de opvolger van Moors. “Ik zie Nicolette niet als een opvolgster. Dat is niet het juiste woord. Het zou ook niet leuk zijn voor Irene, met wie ik een eeuwigheid heb gewerkt. En misschien wil Nicolette helemaal niet zo gezien worden. Ze is gewoon een frisse verschijning.

Wat vindt hij eigenlijk van de combinatie met Kluijver? Ligt die voor de hand? “Ik zou niet weten waarom niet. In televisieland zegt iedereen: ‘We hebben het zo leuk met elkaar,’ maar wij hebben het echt gezellig. Nicolette is echt van de Telekids -generatie, ze heeft bijna alle afleveringen gezien. Het is heel geestig dat we nu samen een programma mogen maken.

Toch hoopt hij nog één keer iets met Moors te mogen doen, als in 2019 zijn contract afloopt. “Ik hoop nog altijd iets met Irene te kunnen maken. Onze chemie werkt volgens mij nog steeds goed.

Een Goed Stel Hersens is vanavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen