Boulevard gaat Niall Horan-optreden ‘s nachts uitzenden

Geplaatst op Wed 11 Oct 2017 om 12:36

RTL Boulevard pakte vorige week groots uit met een belspel om geld te verdienen aan tienermeisjes die een uitzending met Niall Horan bij wilden wonen, maar met het optreden van de Britse zanger zelf wordt níet bepaald groots uitgepakt. Die is op vrijdag 20 oktober te zien om twaalf uur ‘s nachts. Dat heeft de showrubriek laten weten. Horan was dinsdagochtend te gast in de studio van RTL Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam. Een kort fragment van de opnames werd gisteren getoond.

Het lijkt erop dat Horan niet veel interessants heeft uitgekraamd. RTL Boulevard liet gisteren een korte preview zien van de showcase en koos als opvallendste uitspraak zijn meest gênante moment ooit: hij liet een keer een basketbal tegen zijn gezicht aan stuiteren.

Al met al leek het er dus even op dat Horan te gast zou zijn in de veelbekeken avonduitzending van RTL Boulevard, maar dat is dus niet het geval. De showcase met de oud-zanger van One Direction wordt weggestopt in de nacht.

Het is niet bekend hoeveel RTL Boulevard heeft verdiend aan het belspel.

Lees ook:
RTL 4 lanceert belspel in RTL Boulevard (5 oktober)
RTL Boulevard nu met waarschuwing bij belspel (6 oktober)

Foto: RTL Boulevard
2 Reacties op “Boulevard gaat Niall Horan-optreden ‘s nachts uitzenden”


  1. B

    Snap ik wel. Gemiddelde Boulevard kijker heeft geen idee wie dit is.

  2. Mark

    Ehhh… Showcase met Ed Sheeran in 2016 kwam ook ‘s nachts. Op een vrijdag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.