Bert Kuizenga zag gastrol in GTST niet aankomen

Bert Kuizenga zag zijn gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden totaal niet aankomen. Dat vertelt de acteur, die sinds een paar weken te zien is in de soapserie, in De Telegraaf. Kuizenga was jarenlang een succesvol presentator van programma’s als ‘Te land, ter zee en in de lucht’, maar heeft ook geacteerd in series als Verkeerd Verbonden. De laatste jaren is het stiller rondom de tv-persoonlijkheid, maar nu is hij weer terug op het hoofdpodium. “Hoe lang ik er in blijf, weet ik niet precies.

Het wordt in ieder geval geen vaste rol, aldus Kuizenga. “Alhoewel, zelfs dat weet je nooit.

Dat hij überhaupt gevraagd werd, vond Kuizenga al een enorme verrassing. “Het was erg verrassend dat ik een telefoontje kreeg van Endemol met de vraag of ik dit wilde. Er is een hoop veranderd. Alles gaat heel snel, het is echt aanpoten. Je moet goed je teksten kennen, want tijd om dingen over te doen is er vrijwel niet.”

De rol die hij speelt vindt hij erg leuk. “Ik ben een oudere man, die het goed kan vinden met een jongere dame. Thuis mag ik dat nooit en nu móet het!

Het is voor Kuizenga een opsteker: zijn jaar begon niet goed toen RTL 7 zijn programma De Succesfactor van de buis haalde na ontmaskering door Rambam. “Dat was even een mindere tijd“, reageert hij nu.

Het Telegraaf-interview met Bert Kuizenga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen