‘Bekende vrouwen mijden Humberto’s RTL Late Night’

De redactie van Humberto Tan heeft moeite met het strikken van vrouwelijke gasten voor RTL Late Night. Zij kiezen sinds hij zijn vrouw bedroog liever voor de concurrent. Dat vertelt een oud-medewerker van zijn talkshow in weekblad Privé. Het imago van Tan heeft een flinke deuk opgelopen sinds zijn affaire met Dionne Stax. “We merken het echt. Bekende vrouwen die we uitnodigen houden de boot af, maar duiken vervolgens wel op aan tafel bij Eva Jinek“, aldus de bron.

De late avond van NPO 1 is nu de plek waar je moet zitten wanneer je iets te verkopen hebt, meent de bron. “En dat is niet langer Humberto. Zelden doen ze dat met opgaaf van redenen of ze laten hun manager of uitgeverij het woord doen.”

Waarom willen vrouwen dan niet meer bij Tan aan tafel? “Let maar op: vrouwen zijn solidair met vrouwen. Ook met Ineke. En steeds minder vaak schuiven ze bij Humberto aan tafel aan.”

Sommige items worden uit pure armoede geboren, meent de bron. “Ik heb nog steeds contacten daar en ik weet dat ze bijvoorbeeld voor de avond van Prinsjesdag veel moeite hebben gedaan om een politica in de studio te krijgen om te praten over de bekende hoedjesparade.”

“Uiteindelijk hebben ze er geen zover weten te krijgen en dat is exemplarisch voor wat er aan de hand is. Als er interessante gasten zijn, zijn het bijna altijd mannen.”

Het Privé-artikel ‘Vrouwen mijden vreemdgaande TAN!’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen