Beau van Erven Dorens niet met RTL Winter Night

Beau van Erven Dorens keert deze winter niet terug op de late avond van RTL 4 om Humberto Tan af te lossen. Dat heeft de tv-ster vanochtend gezegd op Radio 538. Het was niet ondenkbaar geweest dat er na de serie RTL Summer Night ook een serie RTL Winter Night was gekomen, maar dat zit er volgens Van Erven Dorens niet in. “Nee, natuurlijk niet. Ik heb allemaal andere klussen en ik heb het hartstikke druk. Maar ik vond het heel erg leuk en ik vond het echt een feest“, vertelt hij.

Door RTL Summer Night ging zijn zomervakantie in rook op. Hoeveel dagen heeft hij uiteindelijk vrij gehad? “Vijf dagen. Maar goed, ik ben een bevoorrecht mens. Ik doe alleen maar leuke dingen, joh.”

Zijn familie was er minder blij mee. “Dat was een beetje een ander verhaal. We zouden naar Griekenland gaan en met de auto overal rondtoeren, maar dat is helemaal niet gelukt. Het zou onwijs leuk zijn, maar toen kwam Erland Galjaard met dit idee en ik dacht: dit kan ik gewoon niet laten liggen. Acht weken daar op die plaats midden in de maatschappij praten over alle dingen die ertoe doen met alle mensen die ertoe doen: ik vond het gewoon fantastisch. Echt leuk.”

Hoe kijkt Van Erven Dorens erop terug? “Hier en daar is er altijd wel een gesprek dat niet oké gaat, maar ik vond het echt een feest om te doen. Heel leerzaam.”

En mist hij de late night talkshow? “Ehmmm. Nou, wat ik nu bij Boulevard doe vind ik ook wel leuk. Dat is een beetje de sprint, hè. Dat is 100 meter sprinten en overal proberen om hier en daar in te fietsen… Ik ben ondertussen ook bezig met het opnemen van allemaal andere mooie programma’s, dus ik vind de combinatie van al die dingen juist leuk.”

RTL Boulevard doet hij wel dagelijks, maar slechts één keer in de drie weken. “Tussendoor zit ik niet op mijn reet, zoals jij de hele dag doet, Frank (Dane, red.). Ik ben allemaal programma’s een het opnemen en die worden echt héél spannend. Ik ben helemaal gelukkig.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen