Beau van Erven Dorens: ‘Humberto is zó’n professional’

Geplaatst op Thu 19 Oct 2017 om 11:30

Beau van Erven Dorens heeft er het volste vertrouwen in dat Humberto Tan met RTL Late Night weer de weg omhoog vindt. Dat zegt de RTL 4-ster in gesprek met weekblad Story. Tan heeft het lastig op de late avond. Inmiddels kiest de kijker liever voor NPO 1. “Hij gaat er nu weer tegenaan en dat wordt een keiharde strijd om de kijkcijfers. Dat móét het ook zijn, want je gaat elke keer weer het gevecht aan van: hoe maken we de mooiste uitzending?“, aldus de populaire RTL 4-presentator.

Hij heeft niet zijn vertrouwen in Tan verloren. “Natuurlijk is er volop concurrentie van Pauw, Jinek, Nieuwsuur en Shownieuws, maar Humberto doet het op zijn manier, net zoals ik het op mijn manier heb gedaan. Hij is zo’n professional.”

Van Erven Dorens denkt dat Tan zich niet al te druk maakt om de huidige kijkcijferdip. “Hij heeft het allemaal al honderd keer meegemaakt, dus hij maakt zich echt niet druk.

Afgelopen zomer ontving Van Erven Dorens veel complimenten over RTL Summer Night. “De eerste week was ik ontzettend moe, maar daarna ging het steeds beter. Je komt dan in een ritme van goed slapen, dutjes doen, geen alcohol drinken, netjes leven… Ik heb een fantastische tijd gehad. Het was zo’n leerzame ervaring.”

Het Story-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
23 Reacties op “Beau van Erven Dorens: ‘Humberto is zó’n professional’”


 1. anonymous

  RTL Late Night moet duo presentatie krijgen.
  Beau en nog iemand er bij, die elkaar leuk aanvullen.
  Tan heeft zijn tijd gehad, hij kont over alsof hij het zelf
  ook niet meer leuk vind.

 2. Jos Ti

  Doorzichtig charmeoffensief van ‘Beauter-op-zijn-hoofd’.
  Hij wordt in ieder geval niet de opvolger van Humberto.

 3. Marly van der Velden Lover

  Beau samen met Marieke elsinga!

 4. Otto Groeneveld

  Wat een engerd die Beau, zeg gewoon dat het een over het paard getilde nobody is met een spaakgebek.

 5. Ron

  Beau begint ook al net zo politiek correct te neuzelen als zijn mede RTL collega’s…Jammer.

 6. Jop

  Zo is dat. Beau was na een maand tijd een complete wrak. En Tan doet dat al jaren, even gezond en fris. Maar ja, jaloersheid is en trend, tegenwoordig. De beste stuurlui (doom, dik en lelijk) staan altijd aan wal te mekkeren.

 7. Bo Die Ervan Door Is

  Bart, kom er maar in met je “Beau moet en komt op de plek van Humberto”-stokpaardje.

 8. Jop

  De beste stuurlui (dOm, dik en lelijk) staan altijd aan wal te mekkeren.

 9. X

  @11.37: Klopt inderdaad. Ik zie de aankondiging van de gasten wel eens voorbij komen waarin hij niet bepaald enthousiast overkomt. Verder kan ik niet oordelen want ik kijk niet.

 10. Prector

  Beau van Erven Dorens: ‘Humberto is zó’n professional’

  Maar dan zonder de letter z!

 11. robb

  Het gaat slecht maar bij rtl gaat alles goed met die instelling gaat het nog meer bergafwaarts.

 12. johnn

  zum kotzen,

  wij van wc eend,

  wie kijkt er überhaupt nog tv ??

 13. Armand

  Tan gaat vanzelf ten onder.Arrogantie is een slechte leermeester.

 14. Peter Poot

  Dit is nu exact het voorbeeld wat we als kijker niet prettig vinden bij RTL.

 15. Peter

  Er is niks mis met Humberto maar te Teflon voor een talkshow. Wat ook niet helpt zij al die RTL gerelateerde gasten. Het is net als RTL Boulevard één grote felicitatieshow van mensen die elkaar doorlopend met hetzelfde hoge salaris feliciteren.

 16. Uhhh

  Beau speelt mooi weer voor de onnozele huisvrouw die de Story leest. Tan maakt zich wel degelijk druk. Die zit te bedenken hoe ie weer aan de knopjes kan draaien om zijn kijkcijfers weer wat omhoog te krikken. Maar dat gaat niet zo gemakkelijk als bij een vrouw, weet hij nu. Tot op heden falen al zijn strategieën. Op de emotie spelen door te refereren aan zijn overleden broer of door zijn zoontje in te zetten, of een leeg interview in de Wendy, foto’s waarop hij zijn bloesje uittrekt, zijn ‘foute-manager’-optreden bij Matthijs, zijn gedwongen onechte felicitatieboodschapjes voor Marieke, of het paraderen met zijn Ineke op de uitvaart van Van der Laan: het heeft allemaal niet geholpen. Het wordt tijd om Humberto zachtjes naar de uitgang te begeleiden. Het waren fijne jaren. Daaaag!

 17. kwalliteit daar gaat het om

  Wat een misselijk makende graaiende inhoudsloze bruinwerker zeg. Tan is op een ongelooflijke manier door door het ijs gezakt waar het gaat om kennis, presentatie techniek, inhoud, stabiliteit etc.

  Ook Beau zakt voor de zoveelste keer door het ijs en zijn gebrabbel mogen wij niet serieus nemen.
  dat doen we eigenlijk al zolang hij bij de co zijn holle retoriek uitkraamt.

 18. Bart

  Beau heeft echt geen interview aan Story gegeven.
  Dit is dus echt totale onzin. Beau doet juist geen uitspraken en houd zich verstandig op de achtergrond. Het boek Humberto komt langzaam maar bijna tot een einde.

 19. Bart

  @11:52 Duurt niet lang meer. Beau hoeft het niet perse te worden. Een ding wil wel zeker het einde van Humberto op die plek nadert.

 20. Brammetje

  Opportunistische kontenlikker!

 21. Joost

  Omdat ie zijn ring niet gewonnen heeft gaat ie weer slijmen ….bah bah bah.

 22. Yoep

  Ik weet nog een goede logopedist voor beiden

 23. Bart

  @Joost Helemaal geen geslijm. Wat er hierboven staat is echt totale onzin. Beau heeft echt geen interview aan story gegeven. Beau wil graag late night doen en hoort ook van iedereen in zijn omgeving dat hij het zou moeten doen. Alleen het probleem is dat ze Humberto er niet zo uit kunnen gooien. Het moment dat het wel kan en gaat gebeuren komt al in zicht. Niet alleen met merendeel van de kijkers wil dit maar ook een hoop mensen binnen RTL en achter de schermen bij late nigth springen een gat in de lucht als het zover is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.