Arjen Lubach met stunt bij eventuele bedankspeech

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 16:00

Als Arjen Lubach vanavond de Gouden Televizier-Ring pakt, dan hij heeft hij iets in petto op het moment dat hij geacht wordt zijn bedankspeech uit te spreken. Dat heeft de VPRO-ster gezegd op Radio 538. Zijn programma Zondag Met Lubach neemt het op tegen Beste Zangers en Expeditie Robinson en heeft een behoorlijke kans om te winnen. En áls hij wint, heeft hij een verrassing voor de zaal. “We hebben wel een ideetje al. Ik ben bezig met iets, maar daar ga ik niets over zeggen.”

Zelfs de makers van het gala heeft Lubach niet ingelicht. “Ze vragen van tevoren ook: ‘Wie ga je bedanken, want dan houden we daar in de regie alvast rekening mee voor wie we in beeld brengen?’ Ik zei: ‘Hou maar nergens rekening mee.‘”

Tot zes uur is Lubach hard aan het werk met zijn team. “Wij moeten gewoon werken. Dat is natuurlijk heel saai, maar wij hebben zondag gewoon een uitzending. Als we de hele dag smokings gaan likken van elkaar, dan hebben we zondag geen show. We proberen te werken, maar stiekem is het wel van: welke jurk trek jij aan?

Overigens is Lubach ook genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. “Ik heb de prijs voor het programma honderd keer liever. Dat klinkt misschien een beetje gezapig. Ik vind het een eer hoor, maar ik ben meer een komiek dan per se een tv-presentator. Het programma is veel belangrijker.

Foto: YouTube/NU.nl
11 Reacties op “Arjen Lubach met stunt bij eventuele bedankspeech”


 1. Koenn

  nu is iedereen benieuwd -> gaan mensen stemmen -> Arjan wint de ring -> verrassing valt heel erg tegen -> mensen hebben spijt van het stemmen

 2. Piet Goedegebuur

  Ik gun het Arjen en zijn team van harte, maar dat stukje over de NS mocht er wel uit. Flauw en makkelijk scoren. Dan maar korter. Maar ja het tijdslot moet gevuld.

 3. Meneer Kaktus

  Zoals bij iedere awardshow weet de winnaar van tevoren dat hij/zij in de prijzen valt. Iedere vorm van geloof op het moment zelf is geacteerd.

 4. Arie

  Aandachtshoer

 5. Imke

  Expeditie Robinson gaat zo hard winnen!

 6. Leo

  Ik was een enorme fan Lubach. Heb genoten van zijn boeken en zijn optredens met het Monica da Silva trio. Ook de in de rapservice van Koefnoen was hij geweldig. Maar op de een of andere manier begin ik me een beetje te ergeren aan zijn maniertjes tijdens zijn show; dat gedoe met die pen steeds en dat benadrukken steeds dat hij zo gewoon is gebleven.
  En laten we eerlijk zijn, ondanks een paar items van wereldformaat is zijn show gewoon een exacte kopie van the Daily Show.

 7. kampie

  Lekker belangrijk zo’n jostiprijssie.

 8. Laura selmhorst

  Ik hoop da goeie tijde gaat winne joh!!! Ga stemmeeeee

 9. Koenn

  Waar was de stunt?

 10. Kareltje

  Ik denk dat de stunt was dat hij een promo heeft laten opnemen voor zondag

 11. Michel de B

  Nee, waarschijnlijk wilde hij gewoon de regie zenuwachtig maken, voor niks dus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.