Antoinette Hertsenberg wil vier kilo afvallen

Antoinette Hertsenberg, bekend van Radar en woekerpolissen, wil vier kilo afvallen. Dat heeft de strenge AVROTROS-presentatrice gezegd in een vraaggesprek met 100% NL. Hertsenberg oogt als een redelijk slanke vrouw, maar toch wil ze hier en daar nog wat lichaamsvet verliezen. Toch is ze absoluut niet te dik. “Nee, maar ik wil altijd wel een paar kilo kwijt hoor, weet je. Nou, ik zou met 4 kilo eraf al heel blij zijn. Die vier laatste kilo’s zijn wel altijd het moeilijkste hoor“, geeft ze aan.

Een paar keer in haar leven is Hertsenberg heel dik geweest. “Na mijn zwangerschappen wel. Die zwangerschappen waren super makkelijk, maar ik kwam wel 25 kilo per kind aan zo ongeveer. Dat was echt verschrikkelijk.”

In haar nieuwe programma Dokters van Morgen benadrukt ze het belang van de strijd tegen obesitas. Ze gaat graag met het programma door. “Als het aan mij ligt wel en sterker nog: niet weer vijf ofzo in het voorjaar, maar een heel jaar zodat je mensen ook langer kunt volgen. Dat maakt het programma beter en interessanter. Ik vind ook eigenlijk dat Nederland zo’n soort programma moet hebben.”

Overigens kunnen we het resultaat van Hertsenbergs afvalstrijd niet bekijken. De presentatrice wil namelijk niet in bikini op tv.

Foto: Elvin Boer/SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen