Angela Schijf voor tweede jaar op rij beste actrice

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 22:05

Angela Schijf heeft vanavond voor het tweede jaar op rij de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-actrice gewonnen. Ze versloeg Elise Schaap en Isa Hoes. Dat was vanavond te zien in de uitzending op NPO 1. Schijf won de prijs vorig jaar ook al, toen deze voor het eerst werd uitgereikt. “Ik sta te shaken. Het eerste showbizzfeestje waar ik ooit naar toe ging, toen was ik 15, was het Televizier-Ring Gala. Ik kon niet vermoeden dat ik nu zo veel jaar later voor de derde keer een prijs mag ophalen.”

Ze is enorm trots. “Het maakt mij heel nederig en ik voel me vereerd. Het bewijst ook maar weer dat het leven voor iedereen een heel mooi avontuur in petto heeft.”

Schijf is bekend van Flikken Maastricht en Meisje van Plezier. “Het afgelopen jaar ging ik het avontuur aan bij RTL 4 met Meisje van Plezier. Ik hoop stiekem dat deze daar ook een beetje voor is. Ik beleef ook al heel lang avonturen met mijn Flikken-familie. Dat hou je niet zo lang vol zonder de állerfijnste collega’s en de trouwste fans die maar blíjven kijken en blijven supporten. Dank jullie wel.”

Vorig jaar streed Schijf tegen Isa Hoes en Monic Hendrickx. Ze kreeg de prijs dit jaar uit handen van het schrijversduo Nicci French.

Foto: Avrotros
8 Reacties op “Angela Schijf voor tweede jaar op rij beste actrice”


 1. Koenn

  Waren alle 3 terechte winnaars geweest!

 2. kampie

  hahahahahaha!!!!!

 3. critikast

  In het land der blinden is Schijf blijkbaar koning. We hebben toch wel beter ?

 4. Marly van der Velden Lover

  Mooie en lekker meisje! ik zie haar nog steeds al Kim uit GTST, heerlijk!

 5. Ron

  Isa Hoes had ik hem wel gegund voor Celblok H. Eeuwig zonde dat hier een einde aan gekomen is. Maar Angela Schijf, zeker voor Meisje van Plezier vind ik dan wel weer terecht. Doet ze goed.

 6. Vrede

  @ Ron,deze prijs is iet voor Meisje van Plezier hoewel dat omdat je de laatste 3 weken kon stemmen vast veel invloed gehad heeft en in haar voordeel is.

  Tja,gun het haar maar als zo’n B-serie als Flikken Maastricht al winnaars brengt.
  Ik heb laatst weer een seizoentje van The Bridge gezien en al die actrices hier mogen niet in de schaduw staan van die actrice,veel hoger niveau in zulke landen.

 7. Uit het Vak

  Verdiend , maar had liever Isa zien winnen

 8. Richard

  ik snap het niet, ze praat als een kleuter. Redelijk actrice, maar twee keer winnen op rij is niet terecht lijkt mij. Nou ja, smaken verschillen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.