Angela en Boulevard kritisch over Televizier-gala

Niet alleen NRC Handelsblad en Shownieuws, maar ook Angela de Jong van het AD en RTL Boulevard hebben zich kritisch uitgelaten over het Gouden Televizier-Ring Gala 2017. Het sprankelde er niet van af, vinden ze. “Het leek niet heel gezellig“, merkte Ruben Nicolai gisteren op in de showrubriek. Collega Luuk Ikink sloot zich daar wel een beetje bij aan (“het was wat gedragen meer“) en volgens Olcay Gulsen wat het televisiegala zelf wat minder grappig en miste er een ‘losse sfeer’.

Shelly Sterk stelt dat het gala wél heel leuk is voor de mensen in de zaal. “Altijd als ik thuis op de bank kijk, dan denk ik: man, komt er een einde aan? Het is dan zo lang en het houdt maar niet op. Maar als je daar zit is het echt een heel spektakel met André Rieu die de show opende. Ik vond het indrukwekkend en spectaculair.

Ook tv-recensente Angela de Jong van het AD is kritisch, zegt ze in haar column (via Blendle). “Het hoort hét feestje te zijn van de Nederlandse televisie, maar bruisen wilde de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring dit jaar helaas niet.”

Het oogde in AFAS Live als een schoolfeest dat maar niet op gang wilde komen, stelt ze. “Compleet met verveeld kauwgumkauwende chaperonnes langs de kant van de dansvloer. Letterlijk. Ik geloof dat er geen camerashot van Wendy van Dijk en RTL-baas Erland Galjaard is uitgezonden zónder chagrijnige blik en malende kaken.”

Ook De Jong is kritisch over de oubollige opening met André Rieu. “Leuk voor de Max Proms, maar als opening voor Het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 moet er toch iets actuelers te verzinnen zijn.

En dan was er nog de humorloze speech van Chantal Janzen. “Ik ging spontaan naar de totaal mislukte Rutte-imitator van vorig jaar verlangen, zeg maar.”

Kortom, Het Gouden Televizier-Ring Gala was dit jaar geen tv-feestje, maar een verplicht nummer zonder voelbare passie voor het eigen vak.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen