Ali B: ‘Anouk wordt de verrassing van het seizoen’

Ali B denkt dat Anouk de verrassing van het seizoen wordt in The Voice of Holland, dat vanavond terugkeert voor de achtste serie afleveringen. Dat vertelde hij gisteren aan tafel in RTL Late Night. Het optreden van Anouk is heel anders dan in het zesde seizoen, zegt Ali B. Ze heeft dit jaar een veel zachtere uitstraling. “Ik moet zeggen: zij wordt volgens mij de verrassing van het seizoen. Ze is op een gegeven zó sympathiek aan het doen, dat ík onsympathiek lijk gewoon. Het is heel erg.”

Toch heeft Anouk haar streken niet helemáál verleerd. “Ze is super aardig, maar ik moet wel zeggen: er komt een moment dat je net aan de aardige Anouk gewend bent en dan doet ze iets, wat ik in vijf seizoenen niet heb meegemaakt. Ik ga niet zeggen wat, dan moet je kijken.”

Ali B komt dit seizoen wat pittiger uit de hoek. “Het lijkt of zij heel sympathiek is geworden en een soort gif in mij heeft gespoten, waardoor ik allemaal dingen zeg waarvan ik denk: wat zeg ik nou weer? Dan zie je haar zo lachen.”

De rapper vult in De Telegraaf aan: “Ik ken Anouks lieve kant, die ze thuis toont, aan haar kinderen. Die zie ik hier nu ook terug. Dat we die Anouk te zien krijgen, vind ik een van de grootste verrassingen van dit seizoen.

Is de pit er dan uit bij haar? “Oh nee, we clashen best wel een keertje, als we het niet met elkaar eens zijn.”

Eigenlijk zou Ali B gisteren net als twee jaar geleden samen met Anouk aan tafel zitten bij RTL Late Night, maar zij was ziek. Destijds zat ze ook al flink kuchend aan tafel.

The Voice of Holland is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen