Albert Verlinde ontkent te daten met Talpa-directeur

Tv-legende Albert Verlinde ontkent dat hij aan het daten is met Ramon Mesman, directeur gesponsorde content bij Talpa. Dat meldde Shownieuws gisteravond laat naar aanleiding van een groot verhaal in het gerenommeerde weekblad Story deze week. Story heeft foto’s van Edwin Smulders in handen waarop te zien is hoe Verlinde en Mesman met elkaar door Amsterdam-Zuid lopen. Daar worden ze volgens het blad veelvuldig gespot. “De tv-wereld weet zeker: Albert gelooft weer in de liefde!

Het liefdesleven van Verlinde wordt op de voet gevolgd, omdat hij met zijn vorige partner Onno Hoes brak vanwege een showbizzrel. Omroep PowNed legde vast hoe de getrouwde Hoes in Maastricht met een jonge jongen aan het daten was. Het leidde tot zijn vertrek als burgemeester van Maastricht, maar uiteindelijk ook tot een breuk met Verlinde.

Nu zou Verlinde dus opnieuw verliefd zijn en niet zomaar op iemand. Mesman bekleedt een hoge post in het bedrijf van John de Mol. “Als rechterhand van De Mol was hij ook betrokken bij tv-hits als The Voice of Holland en The Voice Kids“, aldus de Story.

Verlinde en Mesman zouden elkaar uit het tv-circuit kennen. “Het wordt Albert door bijna iedereen in de showbizz gegund dat hij weer een gelukkig privéleven krijgt.

Insiders noemen het contact tussen Albert en de Talpa-directeur ‘pril’ maar aangezien Albert, zoals gezegd, aan Story liet weten vlinders in zijn buik te voelen, ziet het er goed uit voor de theaterproducent.

Een ‘insider’ laat aan concurrent Privé weten dat er niets klopt van de bewering van Story: “Albert en Ramon kwamen alleen net van een zakenlunch vandaan waar zij over een nieuw tv-project hebben gesproken. Ramon zit middenin een relatie maar níet met Albert Verlinde.

En Shownieuws gisteravond: “We hebben vandaag contact gehad en er is absoluut geen sprake van een relatie.

Story-baas Guido den Aantrekker blijft bij zijn verhaal: “Haha, de verbeten ontkenning op Shownieuws van iets prils tussen Albert Verlinde en een Talpa-chef, zoals gemeld in Story. Trusten, guys.

Het Story-artikel ‘De tv-wereld weet zeker: Ramon laat Albert weer stralen!’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen