Winston wist niet of hij SBS 6 kon vertrouwen

Winston Gerschtanowitz wist niet of hij SBS 6 wel kon vertrouwen toen hij begin dit jaar de overstap maakte van RTL 4 naar de kleinere concurrent. Dat laat de presentator blijken in de Story. Zijn overstap naar SBS 6 kwam onverwacht. “Dat heb ik snel besloten en in de maanden daarna vond ik het toch wel spannend. Want wat zou er terechtkomen van alle beloftes? Maar nu is die spanning eraf. Iedereen heeft zich aan zijn woord gehouden“, aldus de presentator.

Hij doelt vooral op het programmapakket dat hem in het vooruitzicht gesteld werd. “Ik ga de meest waanzinnige programma’s, zoals ook Circus Gerschtanowitz, presenteren. Samen met mijn vrouw. Hoe leuk is dat! Ik ben een gelukkig man. In alle opzichten.”

Voor het geld hoeft hij het niet te doen: Gerschtanowitz is steenrijk. “We hebben inderdaad geen geldzorgen en alles is mogelijk. Het komt aardig overeen met de manier waarop ik vroeger ben opgevoed. Mijn ouders hadden die zorgen ook niet. Maar ze hebben me er altijd op gewezen dat niets vanzelfsprekend is.

Zijn vrouw Renate werkt ook al bij SBS. Is dat niet een beetje te veel van het goede? “We kunnen uren met elkaar praten zonder dat het eentonig wordt. Daarom ben ik ervan overtuigd dat Renate en ik maandenlang op elkaars lip kunnen leven zonder dat er spanningen ontstaan.

Het Story-interview met Winston Gerschtanowitz kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Sander Stoepker

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen