Wilfred Genee kan CEO-baan niet combineren met tv

Geplaatst op Wed 13 Sep 2017 om 14:20

Wilfred Genee ziet af van het plan om de algemeen directeur van het familiebedrijf JHB Group te worden. Hij kan het niet combineren met zijn werk voor tv en radio. Dat heeft de presentator laten weten aan Quote. Genee zag deze job in het bedrijfsleven wel zitten, maar zegt nu dat hij het ‘een beetje heeft onderschat’. “Hans was heel enthousiast. Die bood me aandelen en zei dat ik meteen kon beginnen. Toen we er goed voor gingen zitten, bleek het niet in te passen in mijn schema.”

Hij heeft geen ruimte om drie tot vier dagen per week ceo te spelen. “Een normale ceo werkt 60 uur per week, maar hoe moest ik dat doen met VI, BNR en de Europa League-uitzendingen?. Ik wil mijn kinderen ook nog zien.

De plannen waren zeer serieus. “We hebben er aardig wat tijd in gestoken om te kijken of het mogelijk was.”

We dachten: we kondigen het gewoon maar aan en regelen het later wel. Dat is niet gelukt“, vertelt hij aan Quote (link naar site).

Lees ook het artikel ‘Wilfred Genee wordt topman bij bedrijf van Hans Brus uit Schijndel’, in juni gepubliceerd op de site van het Brabants Dagblad.

Foto: RTL
6 Reacties op “Wilfred Genee kan CEO-baan niet combineren met tv”


 1. Hana

  Mmmmmmmmmmm
  Vreeeeeemd

 2. Ron

  Dus er komt na dit seizoen toch nog een seizoen (op zijn minst) van VI. Dat is volgens mij al beklonken.

 3. Pjotter

  komt ie er nu pas achter dat die Hans Brus een dubieus zakelijk verleden heeft…

 4. Annoniemus

  Wilfred en werken …………….!!

 5. Luuk

  Hahahahahaha

 6. Pauline25

  Niemand zo wispelturig dan Hans brus, was te verwachten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.