Wietze de Jager zoals verwacht ook op Radio 538

Wietze de Jager gaat zoals verwacht ook aan de slag voor Radio 538. Hij heeft een contract getekend bij de radiozender. Dat is te zien op een foto op Instragram. De Jager tekende in augustus een contract bij Talpa, waarvoor hij vanaf 1 oktober het programma Shownieuws gaat presenteren op SBS 6. Hij sprak direct de verwachting uit dat hij op termijn vast ook radio gaat maken bij een van de vier zenders van Talpa Radio. Dat is nu dus Radio 538 geworden, het vlaggenschip van Talpa’s radiobedrijf.

De Jager plaatst op Instagram een foto waarop hij en 538’s programmabaas Dave Minneboo een contract ondertekenen. “Yes. Vanaf nu ook weer mooie radioplannen maken en bijna aan de slag bij @ShownieuwsSBS6 @daveradio538 #talparadio”, zegt hij erbij.

De zenders van Talpa Radio zijn Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica. Vorige maand zei hij daar nog over: “Nu staan de programmeringen heel sterk bij Talpa Radio. Mocht er een plek vrij komen, dan probeer ik er zeker tussen te komen. Dat lijkt me mooi.”

Het is niet bekend welk programma De Jager gaat maken bij Radio 538. Hij zal in elk geval niet tegenover zijn ex-mattie Mattie Valk komen te staan, want 538 zendt in de ochtenduren het succesvolle Evers Staat Op uit.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen