Wietze de Jager zoals verwacht ook op Radio 538

Geplaatst op Tue 19 Sep 2017 om 9:00

Wietze de Jager gaat zoals verwacht ook aan de slag voor Radio 538. Hij heeft een contract getekend bij de radiozender. Dat is te zien op een foto op Instragram. De Jager tekende in augustus een contract bij Talpa, waarvoor hij vanaf 1 oktober het programma Shownieuws gaat presenteren op SBS 6. Hij sprak direct de verwachting uit dat hij op termijn vast ook radio gaat maken bij een van de vier zenders van Talpa Radio. Dat is nu dus Radio 538 geworden, het vlaggenschip van Talpa’s radiobedrijf.

De Jager plaatst op Instagram een foto waarop hij en 538’s programmabaas Dave Minneboo een contract ondertekenen. “Yes. Vanaf nu ook weer mooie radioplannen maken en bijna aan de slag bij @ShownieuwsSBS6 @daveradio538 #talparadio”, zegt hij erbij.

De zenders van Talpa Radio zijn Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica. Vorige maand zei hij daar nog over: “Nu staan de programmeringen heel sterk bij Talpa Radio. Mocht er een plek vrij komen, dan probeer ik er zeker tussen te komen. Dat lijkt me mooi.”

Het is niet bekend welk programma De Jager gaat maken bij Radio 538. Hij zal in elk geval niet tegenover zijn ex-mattie Mattie Valk komen te staan, want 538 zendt in de ochtenduren het succesvolle Evers Staat Op uit.

Foto: SBS/Elvin
9 Reacties op “Wietze de Jager zoals verwacht ook op Radio 538”


 1. Robert

  Puur om het geld dus

 2. Woodstock

  @ Robert: Wat is er mis met geld?

  Ik ga ook naar een andere baas als naast een leuke functie ook nog eens meer geld geboden wordt.

  Wie niet?

 3. Groenig

  Er staat nergens in de Instagrampost dat ie bij 538 aan de slag gaat. Bij Talpa Radio. Dat kan dus ook een van de andere zenders worden.

 4. ronny wassink

  wel leuk voor hem profitless met je contract nu wel op 538 cool hoor

 5. Ron

  Er staat nergens dat hij naar 538 gaat. Hij gaat naar Talpa dus misschien duikt hij dan toch op bij Sky Radio wat het oorspronkelijke plan ook was.

 6. David

  Radiofreak meldt ook niet dat hij naar 538 gaat dus ik ben benieuwd welke bron MC heeft om dit te melden. En dan heb ik het niet over de instagram foto van gister want daar word je behalve het feit dat hij bij Talpa heeft getekend niet veel wijzer van.

 7. Radio Nerd

  David
  Tue 19 Sep 2017 om 11:34
  Alle losers gaan of zitten bij 538. Dus ook deze prutser.
  538 is het afvoerputje voor mislukte dj’s

 8. karamba!

  Verdomme MC, check de feiten toch eens goed !

  Wietze heeft een contract getekend bij Talpa Radio waar die Dave radiodirecteur is ─ dát is wat er staat bij die Instagrampost!

  Dave is directeur radio waar álle zenders van Talpa onder vallen: Sky, 538, Veronica en Radio 10. Wat @Ron en @David hier ook al zeggen: het is nog helemaal niet gezegd/duidelijk bij welk radiostation Wietze zal gaan werken. Het kán zijn dat Wietze bij één station achter de microfoon mag, het kan óók zijn dat hij ─ zoals een aantal 538 dj’s nu doen ─ bij meerdere zenders tegelijk gaat dj’en, een andere mogelijkheid is ─ maar die acht ik klein(er) ─ dat Wietze eerst achter de schermen productie- en/of voice-over-werk gaat doen ofzo.

  Kortom: álles is mogelijk nu Wietze bij HET BEDRIJF Talpa Radio een contract heeft getekend !

  Dus MC: CHECK DE FEITEN !

 9. Simply The Best

  @karamba!
  Helaas, dat is een illusie!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.